En kulinarisk opplevelse på godset


Velkommen til en herlig mat- og vinopplevelse i stemningsfylte lokaler på Losby Gods!

Et perfekt tilberedt stykke kjøtt som smelter på tunga, knasende sprø grønnsaker, krydder og sauser som setter en ekstra spiss på smaken og en vin som binder det hele sammen – Å komponere en vellykket meny er en kunst som krever erfaring, kreativitet og kunnskap. Hver rett må være balansert i seg selv, de ulike rettene må passe til hverandre, og ikke minst må man velge den rette vinen. Hemmeligheten er å finne den rette balansen mellom tradisjonelle oppskrifter, spennende smakskombinasjoner, gode råvarer og en fristende presentasjon.

På denne populære mat- og vinopplevelsen kan du nyte en utsøkt 3-retters middag satt sammen av de beste råvarene og smakskombinasjonene. Ta med din kjære, en venninne, et familiemedlem eller en kollega på en koselig og avslappende kveld hvor god mat og drikke står i fokus. Gjennom et 3-retters festmåltid vil godsets sommelier lære dere mer om de edle dråpene som nytes til maten.

Mat & Vinopplevelse finner sted i godsets vinkjeller eller i vakre Vintage. De stemningsfulle lokalene lager en perfekt ramme rundt arrangementet, med blafrende stearinlys på bordet og nostalgiske lysekroner i taket. Hyllene i vinkjelleren bugner av «privat label» viner og andre rødvin, hvitvin, bobler og dessertviner.

Sett dere til rette ved det festpyntede bordet og nyt en herlig aften med et harmonisk måltid og en stemningsfull atmosfære sammen med andre mat- og vininteresserte. Avslutt kvelden med en drink i hotellbaren, overnatt på godset og våkn opp til godsets deilige herregårdsfrokost.

Kan bestilles på følgende datoer i 2022:

- Lørdag 05. mars 
- Fredag 29. april 
- Fredag 27. mai 
- Fredag 10. juni 
- Fredag 16. september 
- Fredag 11. november 

Mat- og vinopplevelse inkluderer:
· Aperitiff
· Kjøkkensjefens 3-retters middag med vinsmaking under måltidet
· Kaffe etter måltidet
· Overnatting
· Herregårdfrokost