Opplev Trondheims museer


Bo to netter på Britannia Hotel, så rekker du et spennende museumsbesøk!

Få mest mulig ut av ditt opphold i Trondheim i sommer og bestill denne pakken på minimum to netter som vil gi hele familien en flott opplevelse på et av Trondheims aller mest populære museer.

Museumspakke inkluderer:
· Overnatting i to netter
· À La Carte Frokost i Palmehaven
· Fri inngang til Britannia Spa & Fitness.
· Inngangsbillett til valgfritt museum


Velg selv mellom følgende museum:

Sverresborg Folkemuseum

Sverresborg, Trøndelag Folkemuseum er et friluftsmuseum i naturskjønne omgivelser som byr på historie fra regionen som går 900 år tilbake i tid.

La dyktige formidlere ta deg med tilbake i tid når de forteller om Byen, Borgen og Bygda. Besøk også dyrene på gården, eller gå en tur i eventyrskogen. Her kan du bruke hele dagen! 

Ringve Musikkmuseum

Ringve Musikkmuseum ved kanten av Trondheimsfjorden og i en nydelig botanisk hage, har en samling med over 2000 instrumenter fra hele verden som må oppleves. De musikalske guidene tar deg med på en historisk reise med levende musikk! Museet er Norges nasjonale museum for musikk og musikkinstrumenter. De tilbyr en rekke musikalske aktiviteter for små og store. Bli med på barneomvisning i museet, vandre på naturstien eller bli med på skattejakt der hele familien kan gå og lete etter de forsvunnede musikkinstrumentene, og kanskje dere vinner en premie!

Rockheim

Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk som tilbyr en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie, fra 50-tallets gryende ungdomskultur til dagens musikalske uttrykksformer. Lær om norsk populærmusikk, gled deg over gjenkjennbare låter, bli betatt over presentasjonsmåten og finn ut hvem som er innlemmet i Rockheim Hall of Fame.

Hver dag i sommerferien byr Rockheim på en mengde aktiviteter.  Her kan du for eksempel bli med på omvisning i Tidstunellen, en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie fra 50-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Man kan også bli med på Barnas time, hvor de yngste kan oppleve Rockheims «hemmeligheter», tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim.