Noe for store og små - hele påsken


Fred og ro for den som ønsker det. Aktiviteter for store og små hver dag, for den som ønsker det. Slik er påsken på Hotel Ullensvang - i et nøtteskall!

Skibuss: Hver dag i påsken kan du benytte deg av hotellets shuttlebuss som går fra hotellet og til Røldal skisenter. Bestilling kan gjøres ved å klikke HER, og heiskort selges i resepsjonen!

Underholdning: Fredag 7. april og Lørdag 8. april har hotellet DJ i baren som skaper god stemning ut i de små nattetimer 

Mat og drikke: Fredag 7. april serveres Havets Festbord - hotellets buffet med mye godt fra havet. Lørdag 8. april serveres en rikholdig påskebuffet med klassikere så vel som mye annet godt! 

Aktiviteter: Det er mye spennende å ta seg til på og rundt hotellet. Dra på kajakk- eller RIB-tur på fjorden, lei SUP-brett eller bli med på omvisning og smaking på Alvavoll Frukt og Sidergård (billett fås kjøpt i resepsjonen).

For barna blir det både barnedisco, rebusløp, påskeeggmaling, quiz, skattejakt og barnekino. Og selvfølgelig påskeeggjakt i hotellhagen Påskeaften! 

Pakke inkluderer:
• Gratis inngang til Ullensvang Bad
• Aktiviteter for store og små
• Dagens middag (serveres 19-21)
• Gratis parkering