Privat guidet fjelltur i storslått natur


Bli med på en storslått fjelltur langs fjellryggen ved Lysefjorden opp til Preikestolen, uten turister og andre turgåere!

Denne privatturen med guide fra Outdoorlife Norway inkluderer kanopadling over Revsvatnet, variert natur, krevende og hemmelige stier, gode historier, og den fantastiske utsikten fra Preikestolen. 

Etter en varm kopp kaffe med informasjons- og sikkerhetsbriefing ved nye Adventure Center på Preikestolen BaseCamp, starter vi på turen til dagens mål, Preikestolen. Første etappe er å krysse Refsvatn i stillheten og morgenlyset med kano, noe som tar omtrent 45 minutter. Etter å ha fortøyd kanoene fortsetter vi til fots gjennom fantastisk natur mens vi bytter mellom stier som du ikke finner på kartet (70% av tiden). Turlederen viser vei ved hjelp av gamle varder på en umerket sti som nå er gjengrodd og har blitt glemt. Rett over tregrensen kommer vi inn på en av turstiene som leder opp til «baksiden» av Preikestolen. Underveis stopper vi ved et lunt og fint sted for lunsjpausen.

Etter lunsj og omtrent 3,5 timer til fots, ankommer gruppen fjellområdet over Preikestolen og får dermed oppleve utsikten over Preikestolen, Lysefjorden og de 1000 meter høye fjellene - som de fleste bare ser i turistbrosjyrene. Etter at dere har nytt utsikten og tatt noen rå bilder, går vi ned til selve Preikestolplatået, som tårner 604 meter over havet.

Turen tilbake til Preikestolen BaseCamp tar ca. 1,5 timer, og følger i hovedstien som har blitt utbedret av sherpaer fra Nepal. Hvis vær og føre er godt nok, tar turlederen gruppen med på nok en «hemmelig» sti på deler av turen ned.

Pakken inkluderer:
· Overnatting i to netter på Eilert Smith
· Transport
· Bruk av gåstaver
· Bruk av kanoutstyr
· Varm drikke og nøtter
· Profesjonell turleder

Varighet: ca. 6-7 timer
Aldersgrense: Fra 10 år
Oppmøtested: Pick-up ved Eilert Smith Hotel
Oppmøtetid: Ca kl 07.30. Avtales nærmere ved bestilling

OBS!
På grunn av muligheten for raskt skiftende værforhold, kan det være nødvendig for oss å gjøre endringer i planlagte turer. Dersom turen din må flyttes til en annen dag eller må avlyses på kort varsel, kan du velge mellom å endre dato eller få refusjon. Hvis værforholdene forverres i løpet av turen, kan det være nødvendig å snu på stien eller gå tilbake til startpunktet tidligere enn planlagt. Hvis dette skjer, vil ingen refusjon bli gitt.