Utvalgte toppviner fra kvalitetsprodusenter


Torsdag 16. februar ønsker vi dere velkommen til en magisk aften med Premium Champagnekurs i Vinkjelleren på Grand Café!

Kursholder denne kvelden er Head Sommelier Front of House i Fursetgruppen Ole Strangstadstuen Berg. Ole underviser fast i blant annet Musserende og Champagne-fordypning for Norsk Sommelier Utdannelse, og har en stor forkjærlighet for Champagne som region og vinstil. Denne kvelden vil dere få presentert det ypperste innen Champagne, blant annet flere årganger/cuveer/produsenter man ikke finner på Vinmonopolet.

Champagnene er basert på årganger tilbake til 2006 og viser tydelig stil, kvalitet og "terroir" hvor druene er dyrket.

På Premium Champagnekurs vil du få smake utvalgte toppviner fra kvalitetsprodusenter utvalgt av Ole. Her får du et innblikk i Champagneproduksjon, de ulike produsentenes mentalitet og du vil få lære om området druene er dyrket.

Champagne som blir servert:

Billecart Salmon Cuvee Nicolas Francois Brut 2006 MAGNUM
Bereche Cote Grand Cru Blanc de Blanc Extra Brut 2015 
Diebolt Vallois a Cramant Blanc de Blanc 2011
Benoit Lahaye Blanc de Noirs Brut NV
Louis Roederer Cristal 2008
Louis Roederer Rose 2013

Det blir servert et fat med «munnfuller» til smakingen. Ønsker du å spise middag før eller etter kurset, kan dette reserveres i restauranten.

Tidspunkt: 18:00- 19:45 *Kurset starter kl 18:00 (Møt gjerne 10 min før)
Pris: 2595,- Prisen inkluderer 6x champagne a/10 cl pr glass + snacks
Kursholder: Ole Strangstadstuen Berg
Sted: Grand Café Vinkjeller

Betingelser: Ditt kredittkort blir belastet ved bestilling. Kjøpte billetter refunderes ikke. Ved avlyst arrangement refunderes billetten automatisk.

Det blir servert et fat med «munnfuller» til smakingen som består av:

• Oksetartar med crostini og sennep
• Kveitetartar med mayo, tang, rogn og crostini
• Ostekremtoast
• Blåmuggost med fiken og kjeks
• Grillet andehjerte “lollipop” rullet i hasselnøtt og sherrrysirup