En helaften med Frode Thuen


Velkommen til midtukeromantikk med Frode Thuen på Opus XVI torsdag 26. august klokken 18:00! 

De Historiske inviterer til en romantisk midtukeaften med et muntert foredrag av Frode Thuen om sex og samliv, etterfulgt av en 3-retters gourmetmeny på historiske Opus XIV. 

Kombiner det gjerne med en overnatting, og avslutt det hele med en god frokost dagen etter. Tilleggspris er da 1950,- for to personer i Superior rom.  

Frode Thuen er professor i psykologi og parterapeut, og landets mest profilerte samlivsekspert - kjent fra en rekke bokutgivelser og utallige intervjuer i aviser, magasiner, radio og TV. De siste 15 årene har han også hatt en ukentlig samlivsspalte i Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Han er en ettertraktet kurs- og foredragsholder som i tillegg til sine kunnskaper som forsker og terapeut, spiller på humor og varme og gjenkjennelige eksempler fra hverdagen.

Ønsker du å dra alene, eller kommer dere som en liten gjeng er dette selvfølgelig også mulig. Pris er da kr 975,- per person inkludert foredrag og 3-retters middag. 

For reservasjon kontakt Opus XVI på [email protected] og oppgi kode «Relasjonsskolen» i tillegg til navn på deltakerne og om dere ønsker overnatting.