Drøbak

Festningsopphold på Oscarsborg

Oscarsborg Hotel & Resort

Bestill nå
Fra kr 1600,-
per person per natt

Opplev ett av Norgeshistoriens mest betydningsfulle steder


Oscarsborg Festning ligger på en øy midt i Drøbakssundet, ca. 40 minutter fra Oslo sentrum. På denne unike øya er det mye å finne på, for å ikke snakke om mye å se! Her finner du gallerier, museum, kanoner, båthavn og til med en liten sandstrand. I sommerhalvåret arrangeres det også flere andre kulturelle begivenheter, både for små og store.

På denne bilfrie øya kan du senke skuldrene og nyte omgivelsene. Lørdag kl. 13.30 er det guidet tur på festningen med en av våre fantastiske guider fra Oscarsborg Festningsmuseum, som med stor entusiasme forteller om de dramatiske timene rundt 9. April og senkningen av den tyske krysseren Blücher. Omvisningen er inkl. i prisen for alle våre pakkegjester.

Ønsker dere det lille ekstra bestill gjerne en flaske musserende vin til rommet ved ankomst, overrask din kjære med blomster eller forhåndsbestill en vinpakke til middagen! Valget er ditt og du kan skreddersy din egen pakke etter behov og ønske.

Pris fra 1.600 kr per person inkl. overnatting i superiorrom, frokost, aperitif i ærverdige ordresalen med velkomst, 3- retters middag og historisk omvisning

Gjelder til 17. desember 2017