Romantiske opplevelser på Hoel Gård – en perle ved Mjøsa


Kjøreturen til Hoel Gård vil ta dere gjennom åpne sletter, frodige åkere og kanskje Norges best bevarte kulturlandskap.

Ankomsten til storgården via Nord-Europas lengste lindeallé er enestående. De gamle og ærverdige gårdsbygningene står der i all sin prakt og ønsker dere velkommen på sitt vis. Vel nede på tunet vil du kanskje se en traktor på jordet eller vertskapet som står klare til å ta dere i mot.

Overnattingen kan skje i Hovedbygningen fra 1700-tallet eller i den sjarmerende brudesuiten i den historiske hagen. Portnerboligene nede ved Mjøsa gir dere bølgende ro i sjelen med Skibladner loffende forbi i et behagelig tempo. Om dere ønsker bobler ved ankomst ordnes selvfølgelig dette. Finn deres favorittrom eller spør oss om råd og våre anbefalinger.

En tre-retters middag venter dere i gårdens gamle grisehus eller utendørs med utsikt over Mjøslandskapet. Hjemmelaget gourmet fra områdets mat- og smakstradisjoner. Gårdsfrokosten dagen derpå, gjerne etter et forfriskende morgenbad fra brygga, gir dere en god start på ulike opplevelser som området har å tilby. Fra en rolig gåtur til aktiviteter for de mer eventyrlystne.

Roen landskapet gir dere, tiden med hverandre - vi vet dere vil sette pris på dette. Velkommen til gards.

Pakken inkluderer:
· Overnatting i dobbeltrom.
· Tre retters gourmetmiddag med lokale råvarer.
· Gårdsfrokost.
· Omvisning på storgården.