Standup og julebord i Flåm


I år inviterer Fretheim Hotel til julebord med en vri. Samle gjengen eller kollegaene og bli med på en latterfylt kveld i Flåm!

Kvelden starter med en 3-retters middag i restaurant Arven, før Rasmus Wold går på scenen i historiske Fretheimssalen. Når showet «Spotsidiot» er ferdig spiller trubadur Jørn Kvalheim opp til konsert.

Sportsidiot
Norges mest sportsgale komiker er klar med sin aller første standupforestilling!

Rasmus Wold elsker sport, men trives best i sofaen. Så hvordan er det egentlig å leve sammen med en sportsidiot? Og hva er viktigst av fotball og kjæreste? Norge er utrolig nok verdens beste idrettsnasjon pr. innbygger. Har dugnadsånden gått for langt i Norge eller har korrupsjon og doping blitt litt av sjarmen?

Hvor mange fotballkamper er det greit å se på en helg? Er ekspertkommentator en beskyttet tittel? Er sjakk sport?

Dette og mye mer er ting som en sportsidiot går rundt og grubler på – kjedelig blir det i alle fall aldri. Velkommen til kanskje årets morsomste sportsarrangement!

Pakken inkluderer:
· Overnatting på Fretheim Hotel
· 3-retters middag
· Standup i Fretheimssalen: Rasmus Wold-Sportsidiot
· Trubadur Jørn Kvalheim spiller i lobbyen. Gjestene blir fordelt på lobbybar, bar 3.etg. og evt. 4.etg.

Dersom behov (mer enn 75 gjester) setter hotellet opp 2 forestillinger i Fretheimsalen. Gjestene deles i 2 grupper der den ene gruppen har middag mens den andre gruppen er på show. Så bytter de etterpå.

Komiker Rasmus Wold
Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert i standupmiljøet. Han har masse erfaring fra TV, bl.a. fra «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, «Latter Live» på NRK og senest som medprogramleder i «Ramm, ferdig, gå!» sammen med Nicolay Ramm. Han nyter også stor suksess i disse dager med den populære podkasten «Topp 3», som medprogramleder sammen med Mads Hansen. Rasmus Wold ble også nominert til Stå Opp-prisen i 2019.