Strikk eller stikk!


Er du glad i å strikke? Hva med en hel helg sammen med andre strikkeglade, fylt med kreativitet og inspirasjon? Dette er helgen for alle med lidenskap for strikking!

Lørdag kveld blir det et banebrytende strikkeforedrag med selveste Hildegunn Moltubakk:

Strikk eller stikk!

- Strikking handlar om å puste, om å leve og om å elske! sier Hildegunn Moltubakk, i det siste mest kjent som strikkebloggeren «Strikkebitsj». I foredraget «Strikk eller stikk!» utfordrer hun strikkeren i deg så frontalt og så til de grader direkte at du aldri mer vil strikke en tilfeldig maske.

Strikkebitsj strikket sin første selvkomponerte kofte som 4-åring, og den snakkesalige dama fra Ulsteinvik er en sterk og modig pådriver for frihåndsstrikking. Eller som Strikkebitsj sier: - Om du aldri har strikka på frihand før, så har du enno ikkje levd!

«Strikk eller stikk!» er et svært utfordrende foredrag for både strikkere og andre dødelige, og i tillegg til å utfordre deg som både strikker og menneske, tar hun også for seg arketypene blant strikkere: vottestrikkeren, løsstrikkeren og mønsterstrikkeren! Hvem er du blant disse, og hvem vil du egentlig være?

De som kjenner til Strikkebitsj og Hildegunn fra før, vet at hun i tillegg aldri greier å holde stilt om hva som skjer på privaten. For der er det som regel drama på både ett og flere plan. Hildegunn er nylig separert, og det var eksmannen hennes, Per-Leif, som kalte henne «Strikkebitsj» første gang – som et skjellsord. Men i stedet for å la seg knekke bestemte Hildegunn seg for å ta navnet til seg – og bruke det for det det er verdt.

Enten du strikker eller ikke – et foredrag med «Strikkebitsj» er sannsynligvis livsendrende. I alle fall under selve foredraget. Vel møtt!

Strikkehelg inkluderer:
· 2 døgn i standard dobbeltrom inkl. frokost (tillegg for enkeltrom)
· Lunsj lørdag
· Middag fredag og lørdag
· Inngang til Union Bad