Tjøme

Vamp Sommerkonsert på Engø Gård

Gjelder 15.juli 2018

Bestill nå
Fra kr 2585,-
per person per natt

Vi gleder oss til enda en sommerkveld med VAMP!


 

I år er det 25 år siden Vamp kom ut med sitt aller første album, ”God morgen søster”.  Vamps velkjente sang Tirn’a Noir er fra dette albumet.  De startet samarbeidet med lyrikeren, Kolbein Falkeid  i 1991 og allerede året etter fikk de platekontrakt.  ”Tir na Noir” ble sluppet som singel og startet eventyret på alvor. Vamp snappet sin første Spellemann foran ringrevene Bjørn Eidsvåg og Jan Eggum med sitt første album.

I dag tilhører Vamp eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. De har solgt plater i bøtter og spann  og høstet mye heder og ære , bl.a  5 Spellemannpriser og Prøysenprisen. Senest i fjor høst mottok  de  Medaasprisen  2017.

Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de kan øse av på konsertene sine.

Det er bare å glede seg!

Program

Kl. 17.00 – Innslipp på konsertområdet. Det vil være enkel servering av mat og drikke tilgjengelig.
Kl. 18.00 – Konserten starter. Varighet ca 75 minutter.

På konsertområdet, gressplenen foran Engø Gård sin restaurant med utsikt til Grimestadbukten, blir det satt opp begrenset med sitteplasser, alle konsertgjester anbefales derfor å ta med egen stol og klær etter værforholdene.

Oppholdspakke inkludert billetter, 4-retters meny, overnatting og frokost.

Servering

Lunsj serveres disse dagene med bordsetning kl. 12.00 og kl. 15.00.

Middag serveres denne dagen med bordsetning etter konserten, vi serverer en 4-retters gourmetmeny til dette arrangementet..

På konsertområdet vil det være enkel servering av mat og drikke fra kl. 17.00.

Pris fra 2.585 kr per person i dobbelt inkluderer; Utekonsert med VAMP, deretter 4-retters gourmetmeny, overnatting og frokost.  

VAMP artistene er 

Øyvind Staveland, Vamps gründer, er den eneste av besetningen som har vært med gjennom hele deres 25-årige karriere. Han har laget mange av Vamps sanger, han har vokal og spiller fele, bratsj, fløyter og trekkspill.                                                          

Jan Toft har hovedvokal og spiller gitar. Jan er Vamps originalvokalist, og var med  fra starten av i 1991 og fram til 1998. I den perioden laget han flere av Vamps sanger. Jan har gitt ut 2 soloalbum, jobbet som produsent og skuespiller. Nå  er han tilbake igjen!                                                                                                          

Odin Staveland ble i 2004 involvert som låtskriver og musiker til Vamps plate  ”Siste stikk” (utgitt i 2005). Siden har han turnert og spilt inn plater med Vamp, samtidig som han har komponert musikk til teater og film og jobbet som produsent.  Odin har vokal og spiller piano, trommer, perkusjon og trekkspill.   

Bjørn Berge på vokal, gitarer og banjo, er kjent for sin energi og gitarteknikk.  Han har selv gitt ut  12 album og blitt belønnet med 2 Spellemannspriser. Som soloartist har han turnert Europa på kryss og tvers og gjort festivaler verden over, blant annet i USA, Canada, Russland og Ukraina.                                               

Kjetil Dalland er en av landets mest rutinerte bassister og  jobber også som produsent og komponist. Han har turnert med en lang rekke kjente artister, som Mari Boine, Bertine Zetlitz, Kurt Nilsen, Lene Marlin, Nico Valkaepaa med flere.

Lars-Eirik Støle spiller på tangenter av alle slag. Han er kjent fra Haugesund Popensemble og fra Ford Rekord, i tillegg til at han er musiker i Odin Stavelands band.  Og han fyller ut og topper mannskoret Vamp!