Flotte naturopplevelser utenfor døren!


Hotel Ullensvang har du flotte naturopplevelser like utenfor døren. Om du er fjellvant eller om du er på tur med barn, har hotellet og nærområdet mange spennende muligheter å tilby.

En times biltur fra Hotel Ullensvang opp gjennom Måbødalen finner du utsiktspunktet på Fossli ved Nasjonal turistveg Hardangervidda. Nyt utsikten mot Vøringsfossen og det dramatiske landskapet i Måbødalen.

Med sitt 145 meter lange fossefall er Vøringsfossen kanskje Norges mest kjente foss og et meget populært turistmål. Fossen er en av de mest besøkte naturbaserte attraksjonene i Norge. Fossefallet og den dramatiske overgangen mellom fjord og vidde der voldsomme vannmengder stuper 145 meter fra Hardangerviddeplatået og ned i Måbødalen er et mektig syn.

Om du vil se Vøringsfossen fra bunnen av Måbødalen kan du parkere ved Fossatromma og følge gamleveien ned til den gamle, merkede stien fra 1872 som fører inn til fossen. Fossefallet kan være høylydt, særlig når vannføringen er stor og duskregnet fra fossefallet kan gjøre det hele til en frisk opplevelse. Fra hovedveien tar det en halv time å gå inn til fossen.

Se film fra Vøringsfossen her.

Pakken inkluderer:
· To overnattinger + frokost
· To 3-retters middager
· Gratis inngang til Ullensvang Bad (med bl.a. oppvarmet utendørs svømmebasseng og sauna), gratis parkering og gratis WiFi.