Yogaweekend i Ålesund


Bli med på en sanselig yoga-weekend på vakre Hotel Brosundet i Ålesund!

Et sted for refleksjon. Et sted for velvære. Et sted for å finne ro. Hotel Brosundet er det perfekte stedet for en pause fra hverdagen. Nå inviterer de til en yoga retreat i Norges vakreste omgivelser for velvære!

Yoga betyr "forening" og handler om å forene kropp, sinn og sjel. Hotellets erfarne yogalærere, Sunniva Leilani og Nora Habhab, vil veilede deg gjennom nøye utvalgte yogaposisjoner. Og som fysioterapeuter med bred kompetanse og lang erfaring vil dine behov stå i fokus. Dette er en mulighet til å senke skuldrene og lære hvordan yoga kan hjelpe deg å være mer tilstede i hverdagen.

I samarbeid med Jacu Kaffebrenneri får du også oppleve kaffe og te som velværeopplevelse. Vi lærer kunsten å håndbrygge kaffe, en tradisjonsrik rutine som også kan benyttes som meditasjon i hverdagen. Retreaten inneholder også en skreddersydd te-meditasjon for våre deltagere.

Nyt helgen sammen med noen du er glad i eller unn deg en helg helt for deg selv. Bruk tid foran Skandinavias mest unike peis, som strekker seg 17 meter gjennom hotellets fem etasjer. Bli med på en kulinarisk opplevelse satt sammen av lokale råvarer i Apotekergata No. 5 – og la bølgeskvulp følge deg inn i drømmene på et av hotellets eksklusive rom. 

Hotel Brosundets yoga-weekend handler om mestring, balanse og tilstedeværelse - og alle er velkomne, uavhengig av nivå. Her blir du gitt verktøy som lar deg fortsette din yogareise og skape mer energi og overskudd i hverdagen.

Se nærmere på Yoga retreat-programmet her.


OPPHOLDET INKLUDERER:

➢ Overnatting i to netter
➢ Alle yogatimer i program
➢ Frokost lørdag og søndag
➢ Lett middag med te fra Jacu og rawkake fra Racoon på (fredag)
➢ 3-retters middag hos Apotekergata No. 5 (lørdag)
➢ Snacks før/etter yogatimer
➢ Kaffe/te under hele oppholdet
➢ Tøfler og badekåpe
➢ Inngang til Sundet gym & bad
➢ Lån av yogamatte og yogablokk
➢ Kurs i håndbrygging hos Jacu kaffebrenneri
➢ Te-meditasjon 

Kan bookes i tillegg:

➢ Lunsj hos Apotekergata No.5
➢ Velvære i hotellets utendørs badekar

Pris per person i enkeltrom 7500,-

(velg 1 person i bookingtjenesten for riktig pris og valg).