Ramsalt romantikk


Overrask din kjære med et romantisk opphold på Knutholmen. Her kan dere nyte avslapping og fine dager mens dere pleier kjærligheten. 

De maritime omgivelsene på Knutholmen og fiskeværet i Kalvåg er et stille ferieparadis som gir en spesiell ro og sjelefred. Flotte turmuligheter, fine sykkelområder, spa og en unik sol- og strandopplevelse innendørs, galleri, gode matopplevelser – her kan du nyte det gode liv med den du er glad i.  

Dere overnatter i et hyggelig dobbeltrom med sjøutsikt over vågen. En hyggelig hilsen på rommet ved ankomst, aperitif og deilig middag med råvarer som inkluderer det beste fra havet gjør det enkelt å hygge seg med hverandre i disse idylliske omgivelsene. 

Pakken inkluderer:
· 2 overnattinger med frokost
· Hjemmelaget sjokolade på rommet ved ankomst
· En 3 retters middag første dag
· Aperitif  og 4-retters middag/evt. skalldyrsplatå andre dag (innhold ut fra tilgjengelighet og sesong).

Pakken gjelder frem t.o.m. mars 2020 og gjelder kun for overnatting to dager.

 
Tilleggsvalg:

Ta en båttur med din kjære og ha med en piknikkurv.
Utenfor Knutholmen er det mange fine holmer som er perfekt egnet til å besøke på en solfylt sommerdag. Her kan dere ligge og nyte solen, vinden, fuglelivet, ta en dukkert og en god lunsj. Dere kan ha med dere en liten grill, grillspyd og friske bær eller så kan lunsjen ordnes av Knutholmen. Om dere trenger leie av fiskeutstyr, redningsvester og GPS kan dette ordnes etter behov.

Prisen er utleie av fritidsbåt med 40 hk motor.               
Kr 600,- per dag

I Kalvåg får du sol hele året!

Bua-Spa kan friste med et flertall av behandlinger som kan skreddersys for deg og dine behov, infrarød badstu, store badestamper inne og ute ved sjøkanten og oksygen-bar: Inne i sjøbua finner du også den perfekte innendørs sandstranden, der vær-meldingene sier skyfri himmel og 28 grader – hele året.  Du får en mental reise til sydligere strøk!

Prisen her er for 1 time solopplevelse + 1 time bad.                       
Kr. 490,- pr. pers.