Praktisk informasjon om pakkene

Velg turen som passer deg best

I alle våre sidersafaripakker kan du velge å starte turen i Lofthus eller i Odda. Du velger selv om du ønsker formiddagspakke eller ettermiddagspakke, eller om du ønsker å besøke èn eller flere sidergårder. Ønsker du overnatting har vi to ulike pakker som inkluderer middag og overnatting på Hotel Ullensvang eller Utne Hotel. Ønsker du kun billett til Vision of the Fjords tilbyr vi også dette.

Pakkene som inkluderer flere sidergårder inkluderer også lunsj bestående av lokale fristelser fra Hardanger. De enkle pakkene inkluderer det de på godt vestlandsk kaller "nevamat", og består av en lett Hardangar-tapas med smaker som passer godt til de fruktige boblene i glasset.

Ved bestilling av pakker som ekskluderer overnatting bestemmer du selv om du vil ta båten fra Odda eller Lofthus. Du velger også selv ønsket avgangstid for båtturen.

Se alle våre pakker her.

Hybridbåten Vision of the Fjords

Majestetiske fjelltopper, kontrastfylte isbreer, sjarmerende bygder og hundretusenvis av frukttrær. Det er lett å forstå hvorfor Sørfjorden har vært et yndet reisemål siden 1800-tallet. Kom tett på nasjonalromantikken mens du glir innover Hardangerfjorden og postkortlandskapet i Norges største frukthage.

Vision of the Fjords er verdens første hybridskip i hydrokarbon og markerer en fantastisk utvikling innen sjøfarten. Det er også et gigantsteg framover for en grønnere fjordturisme i Norge.

Tester har vist at karbonfiberbåtene reduserer utslippet med 40 prosent med regulære motorer om bord, takket være den lette konstruksjonen. Med elektrisk fremdrift blir det utslippsfritt. 

Skipet har tilført nye dimensjoner til turistopplevelsene. Ikke bare en vakker natur, men også lydløst og sporløst. Ombord kan dere bare lene dere tilbake og nyte!