Spa

Finn hotell:

Unn deg et opphold på Spa - Deilig for kropp og sjel! Terapeutene skjemmer deg bort, stress og mas forsvinner og skuldrene senkes.

Spa på Østlandet

Geilo

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Spa er det eneste Shiseido spa i Norden. Våre lekre lokaler er inspirert av japansk minimalisme og er en oase av nytelse og velvære på hele 1000 m2. Vi kan by på et spekter av deilige hud- og kroppsbehandlinger som er basert på Østens filosofi og Vestens kunnskap.

Krokkleiva

Sundvolden Hotel

På Sundvolden Spa kommer du inn i en atmosfære av ro, stillhet og varme. Vi har et variert behandlings -og aktivitetstilbud, med et tydelig fokus på indre fred og velvære.

Spa på Vestlandet

Os / Bergen

Solstrand Hotel & Bad

Solstrand Spa & velvære inviterer til velvære, stillhet, ro og refleksjon i det vakre fjordlandskapet ved Bjørnefjorden.

Sola

Sola Strand Hotel

Over to tusen meter sandstrand med tilhørende utsikt er i grunnen spa nok i seg selv. I tillegg finner du Nordsjøbadet Spa på hotellet med fem behandlingsrom og velværeavdeling med motstrømsbasseng, badstuer og kaldtvannskulp.

Trondheim

Britannia Hotel

Britannia Spa & Velvære åpnet i 2009 for å gi våre gjester et ekstra tilbud og gode opplevelser. Vi tilbyr blant annet delikate behandlingsrom med dusj og kurbad, en badstue- og relaxavdeling med spennende og varierte opplevelsesrom, et velværebasseng og et mineralbasseng med dødehavsmineraler.

 

Pakketilbud spa:

Pris fra kr. 1745,-
Krokkleiva

Superspa pakke med overnatting

Gyldig til 20/11-15

Det er så mye å nyte, men ofte så liten tid. Vi har laget en pakke som inkluderer 50 minutter klassisk massasje, aperitiff, 4 retters middag, overnatting og deilig hjemmelaget frokost.