Eksklusiv bilferie med De Historiske


Vi har satt sammen bilferiepakker for deg med det lille ekstra. Vårt eget ferieland er i skuddet som aldri før og vi inviterer deg med på en totalopplevelse utenom det vanlige.

Kortferiene gjennomføres med egen bil og er spredt over hele Norge. De fleste pakkene har tre dagers varighet men kan utvides og gjøres helt personlig ved å legge til flere overnattinger om ønskelig i samme bestilling. 

Hva med å legge turen til de fantastiske norske fjordene, som hvert år tar pusten fra tilreisende fra hele verden. Naturskjønne Hardanger og den svimlende fjellformasjonen Trolltunga er en av våre bestselgere: Trolltunga-pakke. Det er gjerne ikke så rart når du får følelsen av å sveve mellom himmel og hav på den vertikale fjellhyllen.

Et av våre andre spektakulære utsiktspunkt er Preikestolen. BBC sier dette om Preikestolen: «Så magisk at det nesten ikke virker ekte». Ikke verst for en norsk turistattraksjon!

Vår eksklusive bilferie til Preikestolen inneholder mer enn bare vakker utsikt: Preikestolen pakke.

Å samle uforglemmelige naturminner på Flåmsbana, kjent som en av verdens vakreste togreiser er også et av våre tips. Eller er tiden inne for en fyrferie, der du virkelig får nærhet til det mektige, storslåtte havet langs den vakre kysten vår? Les mer om vår fyrferie som garantert vil gi deg sommerminner her.

Uansett hva du ønsker å oppleve av Norge, gir De Historiske deg et mangfold av muligheter å velge blant. Rundt om i hele Norge har vi samlet noen av landets mest imponerende hoteller og spisesteder, med vertskap og omgivelser som gjør at du ønsker å bli værende litt lenger. Blant annet har mange av hotellene kokker i verdensklasse, noe som er med på å heve opplevelsen enda noen hakk.

Visste du for eksempel at verdens beste kokk i 2015, Ørjan Johannessen, holder til på Bekkjarvik Gjestgiveri i Austevoll helt vest mot havet i Hordaland? Vår kortferie Matvegen – Smaken av Kyst & Fjord tar deg nettopp med dit. Les mer om denne kortferien her.

Vi ønsker å gi deg inspirasjon og ideer til din neste ferie.

Se alle våre pakker her.