Foto: Gunn Gravdal Elton
Tilbake
De Historiske Hotel og Spisesteder

Om oss

Besøk du tar med hjem


De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Der er 57 hoteller, 22 spisesteder og 1 båt som er medlem av gruppen.

For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.

Med fortiden som ramme, ønsker vi å skape nye historier for våre gjester gjennom spennende opplevelser. Håpet er at disse historiene kan fortsette å leve i gjestenes minne lenge etter at de er kommet hjem.

Til tross for at medlemmene i De Historiske har individuelle særpreg og karakter, vil du finne flere fellestrekk; en varm velkomst, god service, en vennlig atmosfære og høy standard i alle ledd. Vår felles kvalitetsstandard sikrer et gjennomgående høyt nivå i gruppen, og våre verdier «gjestfri», «personlig» og «kvalitetsbevisst» skal bidra til å nå vår felles visjon; Vi skal oppleves som «et godt sted å være».

Utsøkte matretter og årgangsviner, vakker kunst og kultur, design og utsmykking basert på lange tradisjoner og historie, herskaplig behandling, spennende historiefortellinger, en romantisk stemning og mye mer kan oppleves uten å måtte forlate hotellene. Golf, kanefart, skiløyper, fjorder, fosser, fiske, jakt, båtliv, fjelltopper, museer, shopping, ridning, vandreturer og mye mer kan du oppleve rett utenfor våre dører, hvis det skulle friste.

Vi representerer mye mer enn en god hotellseng og et godt måltid, først og fremst representerer vi et mangfold av opplevelser, både innvendig så vel som utvendig.

De Historiske - hotel & spisesteder
Postboks 196 Sentrum, N- 5804 Bergen
Tel.: +47 55 31 67 60
E-post: info@dehistoriske.no

Spørsmål og informasjon om kortferier?
E-post: kortferie@dehistoriske.no

 

De Historiske - hotel & spisesteder sa - Org.nr. 977 389 674

Telefon +47 55 31 67 60
Adresse

Postboks 196 Sentrum 
N-5804 Bergen