Unik natur og norsk kultur


På den norske vestkysten. Omkranset av høye fjell, kritthvite breer, majestetiske fosser og grønnkledde lier finner du Hardangerfjorden – et av de vakreste fjordlandskapene i hele verden.

Vil du oppleve unik natur og norsk kultur er Hardangerfjorden stedet du skal reise til. Dronningen blant de norske fjordene strekker sine dype fjordarmer fra kysten og hele 183 km inn i landet.

Her kan du vandre på historiske stier i vill vestlandsnatur, bestige fjelltopper, paraglide høyt over fjorden, gå guidede breturer og stå på snowboard – året rundt. Men også nyte luksusen det er å la tiden gå i en godstol i hotellhagen eller liggende på ryggen i gresset blant blomstrende frukttrær og bare nyte den friske luften og den maleriske naturen.

Hardanger har tiltrukket seg turister og kunstnere fra hele verden i hundrede av år. Helt siden munker kom her på 1300-tallet og begynte å dyrke frukt, har hardingene bydd sine tilreisende ekte gjestfrihet, deilig kortreist mat og kultur i bøtter og spann.

Det sies at Hardanger gir deg ro i sinnet enten du er gammel eller ung. At Hardanger er et sted som må oppleves, er helt sikkert.