Tuftet på sterke opplevelser


Er du av den eventyrlystne sorten? Liker du vakker natur, kultur og tradisjoner? Reis til Voss! Den kjente Vestlandsbygden er tuftet på sterke opplevelser – hele året.

I sommerhalvåret er Vossafjella, Bergsdalen og Stølsheimen et eldorado for korte og lengre fjellturer. Her får du frisk fjelluft, stillhet og panoramautsikt mot isbreer, fjord, fjell og innsjøer. Du kan bli med på rafting i en av verdens beste elver for elvesport, slenge deg fra tre til halv fire i klatreparken eller våge deg på et tandem-fallskjermhopp over det vakre landskapet.

Voss er også en skidestinasjon som kan skilte med to flotte alpine skisentre og et imponerende langrennsanlegg på nasjonalt nivå. Her er det lett å ha det moro på ski.

Som du sikkert har forstått er Vossingene er en driftig gjeng med sans for natur, kultur og tradisjoner. Bygden byr på mye god lokal mat med smalahove og spekemat i spissen. En internasjonal jazzfestival hvert år før påske, og en uke i året med ekstremsport for viderekomne.

Så, enten du er en luftjagende adrenalinjunkie eller foretrekker å nyte naturen i ditt eget tempo med beina plantet på landjorden, rydd plass i kalenderen. Voss – her kommer vi!