Å bestige landets høyeste fjell


Velkommen til Gudbrandsdalen og Jotunheimen – en magisk region som kombinerer majestetiske fjell, dype daler og autentisk kultur. Utforsk de dramatiske landskapene i Jotunheimen, hjemmet til Norges høyeste topper, og la deg fortrylle av Gudbrandsdalens sjarmerende atmosfære.

Gudbrandsdalen, med sin rike historie og pittoreske landsbyer, inviterer deg til å oppleve ekte norsk gjestfrihet. Nyt lokale delikatesser, utforsk historiske steder og bli inspirert av den vakre naturen som omgir deg.

Jotunheimen, landet av jotnene, tar deg med på en reise gjennom imponerende fjellandskap, frodige daler og krystallklare innsjøer. Enten du er eventyrlysten fjellvandrer eller naturelsker som bare vil slappe av, har Jotunheimen noe for enhver smak.

Når du vandrer blant folket og den mektige naturen, går du i fotsporene til de store, norske nasjonalromantiske kulturheltene: Ibsen, Undset, Bjørnson, Grieg, og Asbjørnsen og Moe. De dro alle til Gudbrandsdalen og Jotunheimen for å få inspirasjon.

Det er bare å pakke nisteskreppen i bilen eller finne seg et skip som går like fort til lands som til vanns, og komme seg avgårde – jo før jo heller.