Lei ditt eget hotell

- eksklusivitet for din bedrift

Eksklusive møtesteder i Norge


De Historiske har mange skjulte perler langs fjord og fjell som kan bli deres for en dag eller to. Ved å leie deres eget hotell får dere både rom og tid til de viktige diskusjonene - helt uten forstyrrelser.

Skjermede og private omgivelser

Hvorfor leie sitt eget hotell?

Det er flere grunner til å unne seg noe litt ekstra. Ved å leie deres eget hotell får dere et dedikert vertskap helt for dere selv, og muligheten til å jobbe i fred og ro uten andre gjester på hotellet. Her er alt skreddersydd til deres behov!

Alle våre hoteller har moderne konferansefasiliteter, og vertskapet bistår dere med møtet fra start til slutt. Her ligger alt til rette for gode teamaktiviteter i vakker natur og skreddersydde menyer laget av gode, lokale råvarer.  


Hvor mye koster det? 

Flere av våre historiske hoteller har overnattingsplasser fra 10-50 personer. Opptar dere disse sengeplassene er hele hotellet deres. Pris vil variere fra hotell til hotell, så ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.


Hvordan kommer vi oss til destinasjonen?

Noen av våre hoteller ligger sentralt plassert i store og små byer, mens andre ligger mer utenfor allfarsvei. Hit kommer man både med fly, buss, bil eller båt. Uansett endestasjon hjelper vi dere gjerne med å arrangere transport til og fra ønsket hotell.