Besto (Mimmi Johanne), Asta, Ørjan og lille Leah Mirabelle
I Bekkjarvik har maten alltid hatt en større rolle enn bare å mette. Den har bundet familien sammen, generasjon etter generasjon.
"Herlige Besto stod alltid ved kjøkkenbenken og kjevlet ut lefser når vi kom på besøk, med stø hånd og smil om munnen. Lukten av nystekte lefser og nytraktet kaffe fylte hele huset, og det var som om tiden sto stille et lite øyeblikk. Hver dag klokken fire var det fast tradisjon – søte lefser og kaffe ble servert til alle som ville smake. Dette var ekte tradisjonsmat, ikke bare i vår familie, men for mange langs hele Vestlandet."
I dag lever denne tradisjonen videre i restauranten Mirabelle by Ørjan Johannessen, der de samme lefsene blir servert som en hyllest til Besto – og til alle de gode minnene som startet på kjøkkenet hennes.
Ingredienser
Tørt:
Vått:
Smørkrem:
Slik lager du lefsene:
Smørkrem:
Nyt smaken av Bestos kjøkken – og av en ekte familietradisjon fra Bekkjarvik!
Besto (Mimmi Johanne), Asta, Ørjan og lille Leah Mirabelle