På to hjul med De Historiske

Velkommen til din neste kjøreopplevelse!


De Historiske tilrettelegger nå for at motorsykkelister over hele landet skal kunne oppleve og nyte totalt 91 hoteller og spisesteder rundt om i Norge. I våre skreddersydde pakker og kortferier byr vi på kjøring langs naturskjønne områder med utsiktspunkt og severdigheter som er vel verd å stoppe ved.

I samarbeid med MC-avisa ønsker vi å å benytte muligheten til å kåre Norges Nasjonale Motorsykkelveier.
Les mer og delta her eller trykk på fanen "konkurranse". Den som har sendt inn forslaget som til slutt går av med seieren, kan selv legge opp en tur mellom tre av De Historiske Hotel & Spisesteder. På denne turen vil vinneren få gratis overnatting, middag og frokost. Turen skal være sammenhengende og dekker to personer i dobbeltrom.

Ukens reisetips: Rjukan Admini

Telemark har Norges mest varierte og  spennende kjøreterreng.

Rjukan Admini ble reist av Hydros grunnlegger Sam Eyde i 1908 – og var frem til 2015 utelukkende brukt av Hydro til styremøter og ramme ved fine og viktige besøk. I dag kan du som gjest, få oppleve dette historiske hus i sentrum av Verdensarvsbyen Rjukan. Rjukan Admini Hotel ble reist av Norsk Hydros grunnlegger Sam Eyde i 1908, og har siden vært i Hydros eie og en vel bevart hemmelighet for mange.

Telemark har noe av det herligste kjøreterrenget som finnes for motorsyklister. Her kan du kjøre endeløse svinger i alle himmelretninger. Dype daler og høye fjell, mat og kultur setter en helt spesiell spiss på din reise i eller gjennom fylket.

I Rjukan driver Kenneth og Morten en perle som som tar oss tilbake i tid med forums prakt, luksus og fantastiske miljø og matopplevelser. Rjukan er rik på historie og opplevelser som krigshistorien på Vemork, gondolbanen, solspeilet og jernbanemuseet for å nevne noe.

De Historiske har gjennom flere år lagt til rette for motorsyklisten og vi ønsker alle velkommen til våre hoteller og spisesteder!

De Historiske i MC-avisa