På to hjul med De Historiske

Velkommen til din neste kjøreopplevelse!


De Historiske tilrettelegger nå for at motorsykkelister over hele landet skal kunne oppleve og nyte totalt 86 hoteller og spisesteder rundt om i Norge. I våre skreddersydde pakker og kortferier byr vi på kjøring langs naturskjønne områder med utsiktspunkt og severdigheter som er vel verd å stoppe ved.

La deg inspirere av reisebrev fra historiske hoteller og finn din neste reiserute!

HUB-riding: Fantastiske kjøreruter!

Motorsyklisten har et nært forhold til motorsykkelen, veiene, svingene, det sosiale og ikke minst naturopplevelsene. Straand Hotel, som er en del av De Historiske, har i samarbeid med BikerDudes, Fjell Telemark og Visit Telemark utviklet et adventure konsept hvor du kan bo på hotellet og nyte nye og spennende kjøreruter hver eneste dag. Ikke en eneste kjedelig transportetappe eller rette strekninger. Tenk deg, en hel uke med svinger, flott terreng, grus, asfalt, natur, opplevelser dag etter dag uten å flytte på utstyr.

Hubriding-konseptet er nå under vekst, og inkluderer flere og flere historiske hoteller rundt om i Norge. Du kan velge og kjøre nye ruter hver eneste dag og returnere til ønsket hotell for å nyte god mat og drikke og kanskje møte andre hyggelige bikere.

Reiserutene er lagt opp av MC-avisa/Bikerdudes.

Se reiserutene her.

De Historiske i MC-avisa