På to hjul med De Historiske

Velkommen til din neste kjøreopplevelse!


De Historiske tilrettelegger nå for at motorsykkelister over hele landet skal kunne oppleve og nyte totalt 91 hoteller og spisesteder rundt om i Norge. I våre skreddersydde pakker og kortferier byr vi på kjøring langs naturskjønne områder med utsiktspunkt og severdigheter som er vel verd å stoppe ved.

I samarbeid med MC-avisa ønsker vi å å benytte muligheten til å kåre Norges Nasjonale Motorsykkelveier.
Les mer og delta her eller trykk på fanen "konkurranse". Den som har sendt inn forslaget som til slutt går av med seieren, kan selv legge opp en tur mellom tre av De Historiske Hotel & Spisesteder. På denne turen vil vinneren få gratis overnatting, middag og frokost. Turen skal være sammenhengende og dekker to personer i dobbeltrom.

Månedens reisetips: HUB-riding i Telemark!

HUB-riding i Telemark – med verdens eneste «sving- og opplevelsesgaranti»!

Motorsyklisten har et nært forhold til motorsykkelen, veiene, svingene, det sosiale og ikke minst naturopplevelsene. Straand Hotel har i samarbeid med BikerDudes, Fjell Telemark og Visit Telemark utviklet et adventure konsept hvor du kan bo på hotellet og nyte nye og spennende kjøreruter hver eneste dag. Ikke en eneste kjedelig transportetappe eller rette strekninger. Tenk deg, en hel uke med svinger, flott terreng, grus, asfalt, natur, opplevelser dag etter dag etter dag uten å flytte på utstyr. Du kan velge og kjøre nye ruter hver eneste dag og returnere til hotellets sjarmerende takterrasse for å nyte god mat og drikke og kanskje møte andre hyggelige bikere.

Reiserutene er lagt opp av MC-avisa/Bikerdudes og opplevelsene underveis tilrettelagt av Fjell Telemark. 

Se reiserutene her.

De Historiske i MC-avisa