Foto: Rasmus Kongsøre
Kurs og konferanse

Hotel Brosundet

Kurs og konferanse


På dette hotellet, hvor ytterveggene faller rett ned i Brosundet i Jugendbyen Ålesund, er det perfekt å vende blikket mot fremtiden. Fra vinduene ser dere båtene seile inn og ut av sundet, slik de har gjort i alle tider. Akkurat her finner dere ro og inspirasjon til de gode møtene.
Et sted å drømme seg passelig bort før man igjen konsentrerer seg!

Hotel Brosundet det ideelle stedet for å ha en samling og kurs. Byggets historie er ivaretatt og kombinert med moderne design og klassisk komfort. Alle rom inkluderer gratis trådløst bredbånd.

Her kan man holde styremøter fra 15 til 40 personer. Bersetsuiten kan brukes både som møterom, og middag i eget lokale. Suiten inneholder i tillegg to soverom og to velutstyrte bad med badekar.

Kombiner møtet med en smakfull middag hos restaurant Apotekergata No.5

Hotellbaren tilbyr utsøkte viner og champagne på glass.
Stedet du møtes før og etter.

 • Sjømat restaurant

  Her blir det servert fisk rett fra havet.

 • Jugendbyen Ålesund

  Jugendbyen Ålesund er omtalt som Norges vakreste.

 • Brosundet Bar

  Brosundet Bar er stedet for den gode samtalen.

Møterom

Brosundet: Kapasitet 40 personer

Møterom Brosundet er hotellets største og mest fleksible møterom. Rommet er innredet med funksjonelle bord og har egen utgang mot uteplass med utsikt over idylliske Brosundet og Fjellstua.

Vinrommet: Kapasitet 30 personer.

Vinrommet ligger idyllisk plassert ved vannkanten i Brosundet. Rommet er innredet med funksjonelle bord og har egen utgang til kaiområdet på hotellet.

Styrerom: Kapasitet 16 personer.

Hotel Brosundet har et lekkert styrerom for mindre møter. Rommet er innredet med et godt arbeidsbord og har egen utgang mot den sjarmerende Jugendstilbebyggelsen i Apotekergata.

Generelle fasiliteter:

 • Møteoppsett klasserom, gruppebord eller hestesko
 • Prosjektor
 • Videokonferanse
 • Trådløst AV utstyr med alle tilkoblingsmuligheter
 • Flip-over
Julebord

En stemningsfull opplevelse i Ålesund sentrum!

Her, midt i Ålesund sentrum og sjarmerende Apotekergata finner du en forførende og kontinental opplevelse. I julen samles man foran hotellets storslagne peis som ruver himmelhøyt i hotellets stue. Her kan du nyte noe godt i glasset og finne et pusterom i delikate omgivelser.

Til gjester i julen tilbyr vi en spennende 5-retters smaksmeny inspirert av lokale tradisjoner og internasjonale impulser. Alle retter er basert på de beste råvarer og tilberedt slik vi liker det aller best. Til maten setter vi gjerne sammen en tilhørende drikkemeny med vin, øl eller alkoholfrie alternativer for en komplett smaksopplevelse. Vi anbefaler at du starter og avslutter kvelden med noe godt i glasset i sjarmerende Arkivet Bar. Kapasitet i restaurant er 70 personer. 30 personer i Chambre Sepáreé.


Julebord inkluderer:

• Overnatting i dobbeltrom
• 5-retters juleinspirert meny hos Apotekergata No. 5
• Frokost

Fra kr 1650,- per person. 

Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet fra 12. november til 18. desember 2022.

Møtekapasitet: 40
Hotellrom: 132
Ålesund lufthavn, Vigra 17 km
Bar
Ulike aktiviteter
Fyropplevelse