Foto: Rasmus Kongsøre
Kurs og konferanse

Brosundet

Kurs og konferanse


Brosundet er skapt omkring tanken på å verdsette historien, med blikket vendt mot fremtiden. Skjult bak vegger som er reist for å tåle naturens krefter, vil du finne en helt egen atmosfære. Fra vinduene ser du båtene seile inn og ut av sundet, slik de har gjort i alle tider. Her finner dere ro og inspirasjon til de gode møtene, i hjertet av sjarmerende Ålesund.
Et sted å drømme seg passelig bort før man igjen konsentrerer seg!

Omgivelser som skiller seg fra kontorets fire vegger, inspirerer til kreativitet, nye ideer og de gode diskusjonene. Hotellets møterom er designet for å gi gjester en annerledes opplevelse. Et sted du finner ro og fokus i særegne omgivelser. Med sin behagelige atmosfære og delikate interiør ligger alt til rette for hyggelig samvær og en inspirerende og produktiv møtedag.

Kombiner møtet med en smakfull middag hos restaurant Apotekergata No.5.  Hotellbaren tilbyr utsøkte viner og champagne på glass og er stedet du møtes før og etter.

Ønsker dere å spe på med aktiviteter er hotellet den perfekte basen for å utforske Ålesund og Sunnmøre, uansett om dere ønsker byvandring eller topptur. 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

 

 • Apotekergata No. 5

  Det gamle pakkhuset Apotekergata No. 5 huser i dag en restaurant, en butikk og en bar.

 • Jugendbyen Ålesund

  Jugendbyen Ålesund er omtalt som Norges vakreste.

 • Sundet Gym & Bad

  Her finner du treningsfasiliteter, yoga-timer, utendørs badekar og sauna. Om du våger, et forfriskende bad fra flytebryggen.

Møterom

Brosundet: Kapasitet 40 personer

Møterom Brosundet er hotellets største og mest fleksible møterom. Rommet er innredet med funksjonelle bord og har egen utgang mot uteplass med utsikt over idylliske Brosundet og Fjellstua.

Styrerom Apoteket: Kapasitet 16 personer.

Hotellet har et lekkert styrerom for mindre møter. Rommet er innredet med et godt arbeidsbord og har egen utgang mot den sjarmerende Jugendstilbebyggelsen i Apotekergata.

Generelle fasiliteter:

 • Møteoppsett: klasserom, gruppebord eller hestesko
 • Prosjektor
 • Trådløst AV-utstyr med alle tilkoblingsmuligheter
 • Flip-over
Møtekapasitet: 40
Hotellrom: 129
Ålesund lufthavn, Vigra 17 km
Bar
Ulike aktiviteter
Fyropplevelse