Kurs og konferanse

Hotel Union Geiranger

En konferanse med merverdi


På Hotel Union Geiranger hører inspirerende omgivelser, god mat og felles aktiviteter naturlig med til det gode møtet. Her får du den aller beste rammen rundt ditt arrangement. Union ligger midt i UNESCO sitt verdensarvområde Vestnorsk Fjordlandskap. Den vakre og majestetiske naturen blir derfor en verdifull og viktig del av konferanseopplevelsen, både under oppholdet og på reisen til og fra.
En komplett konferanseopplevelse

Konferanseavdelingen har lyse og moderne møte- og
utstillingslokaler med kapasitet til hele 400 deltakere. Lokalene passer til alt fra konferanser, kurs og feiringer til utstillinger, events og intime selskap.

Som arrangør blir du tatt godt vare på. Hotellet gir deg en fast kontaktperson, som tar hånd om den praktiske forberedelsen – fra planlegging av transport, overnatting og meny til tilrettelegging av tekniske løsninger, opplevelser og velvære. Under selve arrangementet vil en konferansevert alltid være i nærheten, og i hotellets businessenter finner du alle nødvendige kontorfasiliteter.

Den fantastiske naturen og kulturhistorien i Geiranger er også både ramme og inspirasjon for unike matopplevelser. Mulighetene er mange: En rustikk middagsopplevelse i Mollaløa, grilling i hotellhagen, sommermåltid på
Geirangerfjorden, aperitiff i Ørnesvingen eller tradisjonsmat tillaget og servert ved bålet.

  • UNESCO verdensarvliste

    Geirangerfjorden ble i 2005 innlemmet på UNESCOs berømte verdensarvliste

  • Union Bad & Spa

    Opplev Union Spa og ta en velfortjent pause fra hverdagen.

  • Naturopplevelser

    Teamaktiviteter blant fjord og fjell

Union Kongress - store muligheter

Hotellet byr på flere ulike møterom i ulik størrelse. Den største salen, Geirangersalen, er på hele 448 kvm og har kapasitet til 400 personer i rekkeoppsett og 600 i kino.

Det kan her også dekkes på til bankett med ovale bord til 400 personer eller 500 ved langbord. Heve- og senkescenen har stor fleksibilitet og byr på mange muligheter. Takhøyden i Geirangersalen er 5,5 meter, og panoramavinduer slipper inn mye lys og natur.

Suitene med storslått utsikt gir god plass og behagelige arbeidsforhold til mindre møter eller som grupperom. I tillegg kan de ulike møterommene deles inn og brukes som grupperom. Se mer informasjon om kapasitet her.

For å gjøre planleggingen enklere for deg, tilbyr Union flere ulike konferansepakker. De enkle pakkene dekker alt det grunnleggende ved en konferanse, mens de litt større kombinasjonspakkene inkluderer aktiviteter, mat- og vinopplevelser eller oppgraderte rom og møtefasiliteter.

Se her for programforslag med reiserute.

Ta kontakt for et godt tilbud i dag!

Møtekapasitet: 600
Hotellrom: 197
Ålesund Lufthavn, Vigra 119 km