Kurs og konferanse

Storfjord

Ro til de gode samtalene


Ditt valg av møtested understreker at du virkelig setter pris på dine nære medarbeidere og strategiske partnere, og det viser at du verdsetter din virksomhet. Kanskje aller viktigst er det at Storfjord byr på fredelige omgivelser. Her finner du komfortable områder for møter, mingling og den gode samtalen både innendørs og utendørs. Konferansefasilitetene er moderne med god atmosfære og flott utsikt med en kapasitet opptil 50 personer.
La dere inspirere i unike omgivelser

Legg deres neste møte til Storfjord og opplev det lille ekstra. Den storslåtte utsikten er vel verdt et besøk, men dere vil trolig også sette pris på duften av laftede tømmervegger og følelsen av ro og et pusterom fra en støyende hektisk hverdag. Hotellet er designet for å fremme norske tradisjoner i kombinasjon med moderne komfort. Rommene er komfortable og romslige med utsikt over Storfjorden eller omkringliggende skog. Her kan dere nyte en deilig stund i den vakre peisestuen eller foran bålpannen i hotellets hage med utsikt over fjord og fjell. Hotellet har mange delikate områder perfekt for den gode samtalen eller en stille stund med en bok fra hotellets bibliotek.

 • Mektig natur og utsikt

  Praktfull utsikt mot Storfjorden og Sunnmørslapene.

 • Velværeavdeling

  Inntullet i myk slåbrok vandrer du til hotellets velvære ved skogkanten.

 • Ulike aktiviteter

  Unike aktivitetspakker for din bedrift

Fleksible møtepakker

Kanskje aller viktigst er at Storfjord byr på fredelige omgivelser. Konferansefasilitetene er moderne med god atmosfære og flott utsikt. Vi har komfortable områder for mingling og private samtaler både innendørs og utendørs.

Møtepakke: 

 • Leie av møterom
 • Kaffe, te og vann tilgjengelig i møterom
 • Et utvalg snacks tilgjengelig i møterom 
 • 2-retters lunsj
 • Inngang til Velværeavdeling

Fra kr 625,- per person.
Ta kontakt for et skreddersydd opplegg.

Møtekapasitet: 50
Hotellrom: 30
Ålesund lufthavn Vigra, 47 km