KURS OG KONFERANSE

Biologen

Skjermet og eksklusivt på Herdla


Biologen er stedet for fred og ro, men også for aktiviteter, eksepsjonell mat og kultur i historiske omgivelser. Med beliggenhet ytterst i havgapet på Askøy er dette stedet for deg som vil ha alt. Hotellet tilbyr lokaler til alle typer samlinger, som konferanse, kick-off samling, styremøte, strategimøte, seminar og teambuilding med påfølgende middag.
Kun 45 minutter fra Bergen

Biologen er et historisk bygg som fra 1922 fungerte som marinbiologisk forskningsstasjon. Internasjonale vitenskapsmenn og kongelige er tidligere besøkende. På midten av 90-tallet ble bygget omgjort til et sjarmerende gjestehus, med overnatting, konferansefasiliteter, selskapslokaler og søndagskafè.

Etter en pause med intens totalrenovering åpnet hotellet dørene igjen i november 2022. Nå består Biologen Herdla av moderne hotellrom, oppgradert restaurant og et flott tilbygg i glass med nytt konferanserom. Du og ditt reisefølge kan forvente topp og moderne standard, høy kvalitet og fasiliteter med universal utforming.

Beliggende kun 45 minutter fra Bergen sentrum og med havet som nærmeste nabo er dette et skjermet og eksklusivt sted for ditt neste møte. Vi anbefaler også alle å kombinere møter og konferanser med en overnatting i et av hotellets topp moderne hotellrom.

Møtekapasitet: 70
Hotellrom: 35
Golf
45 km fra Bergen lufthavn
Møterom med utsikt

I nybyggets første etasje finner du hotellets nyeste konferanserom som kan huse 48 deltakere i klasseromsoppsett, 70 deltakere i kinooppsett eller 60 gjester ved selskapsoppdekking. Her har du panoramautsikt ut mot havet og direkte tilgang til uteområdet.

I andre etasje finner du i tillegg tre mindre selskapslokaler/møterom med plass til henholdsvis 8, 20 og 25 personer ved langbord. Dette kan også gjøres om til et større lokale med plass til opptil 60 personer. Her har du også balkong med havutsikt.

Hotellet er lidenskapelig opptatt av å høste det naturen har å by på, hvorav kjøkkenet legger sin sjel i å gi deg en ekte, tradisjonsrik og moderne matopplevelse basert på lokale råvarer i sesong. Dere kan også gjerne invitert med inn i hotellets vinkjeller. Kanskje vil dere også delta på vinkurs?