Foto: Fløyen
Møter og events

Fløirestauranten

Se kart her

Naturlig møte i Fløirestauranten


Et hundre år gammelt restauranthus er i 2024 vekket til live igjen i ny drakt. Med den fineste utsikten i hele Bergen er ambisjonen at Fløirestauranten skal være det naturlige møtepunkt for alle Bergensere, og alle tilreisende. Kun 6 minutter unna Bergen sentrum, men samtidig midt i naturen på byfjellet.
For livets små og store begivenheter

Fløirestauranten er stedet hvor de gode samtalene, nye strategiene og de kreative ideene får blomstre i takt med fuglesang og årstid. Etter nyåpningen i 2024 byr nå restauranthuset på de ekstra gode fasilitetene for ditt neste møte eller din neste konferansemiddag.

Salongene er nostalgisk innredet med møbler fra Knag, originalt tregulv og veggpaneler og tapeter som skal minne om hvordan rommene var tilbake til 1925. De to salongene kan leies samlet eller hver for seg. Her er det sitteplass til 30 gjester totalt, og rommene kan benyttes til møter eller som chambre séparée med full meny.

Fra ToppFløyen får man byens beste utsikt. Dette er stedet for å feire livets (og arbeidslivets) små og store begivenheter. I ToppFløyen kan det dekkes til 120 gjester. Her serveres en nydelig 5-retters sesongbasert meny, med sterk lokal forankring. Herfra kan du faktisk se hvor råvarene i menyen kommer fra.

For selskaper på inntil 350 gjester er det også mulig å leie hele Fløirestauranten. Det rigges da opp til minglearrangement der gjestene får bruke hele huset. Det blir smaker fra fjell og fjord, fordelt på stasjoner i de to etasjene.

Det er også mulig å leie hele andre etasje samlet. Det inkluderer ToppFløyen, to salonger og foajeen mellom rommene. Foajeen har egen bar, og her kan det også rigges opp til dans. Lokalene er fullt utstyrt med alle fasiliteter og moderne teknisk utstyr.


Ta kontakt for mer informasjon og et uforpliktende tilbud!

 

Kapasitet: 120
Bergen lufhavn, Flesland 20 km
Jernbanestasjonen i Bergen 3,3 km
Fløibanen