Kurs og konferanse

Grand Hotell Egersund

Kurs og konferanse


Stig inn i nye oaser på Grand Hotell Egersund. Alt innredet med respekt for tradisjon og i kjærlighet til byen. Hotellet har årelang erfaring i å arrangere kurs og konferanser og tilbyr innholdsrike møtepakker. Her er det lett å holde møtedeltagerne samlet og skape felles opplevelser - kun én times kjøretur fra Stavanger.
En konferanse i hjertet av Egersund

Grand Hotell Egersund er et hyggelig ærverdig hotell fra 1895, med beliggenhet midt i hjertet av Egersund by. Gjennom ulike epoker og under skiftende vilkår har Grand Hotell vokst og blomstret. I dag illustrerer hotellet ulike arkitektoniske tenkemåter og stilarter, så vel drage- sveitserstil fra slutten av 1800-tallet som funkisstil fra 1930-årene og nyere tilpasningsarkitektur.

Grand består av ti flotte bygg plassert midt i sentrum av den verneverdige trehusbebyggelsen. Den opprinnelige eiendommen forteller en over 100 års historie om sildefiske, hotelldrift, oppgangs- og nedgangstider.

Beliggende ca. en times kjøring med bil eller tog fra Stavanger er hotellet et perfekt til kurs og konferanser samt utgangspunkt for turer i fjell og langs sjø.

Hotellets fantastiske stab står klar til å ta imot dere med engasjement og omsorg. De vil varte dere opp med aperitiff i Grand Cafe og middag i Grand Restaurant eller Vinkjelleren.


Hvordan komme hit:
Tog fra Stavanger sentrum til Egersund tar rundt en time. Avganger hver halvtime. Se vy.no for mer informasjon.

  • Temabaserte konferansepakker

    Her kan man fordype seg i krigshistorie, eller dra på sykkeltur sammen

  • Vinkjeller

    Grand Vinkjeller er stemningsfull og intim, perfekt for små grupper.

  • Stemningsfullt styrerom

    Losen er et stemningsfullt styrerom der man kan finne roen

God erfaring med kurs og konferanse

Hvorfor ikke prøve Egersund?

Grand Hotell Egersund er et praktfullt sted for alle typer arrangement, fra kurs og konferanse til firmafest og jubileum. Hotellet har arrangert kurs i mer enn 30 år og deres fotrinn er at de er løsningsorienterte, leverer kvalitet i alle ledd og har gode oppfølgingsrutiner.

Konferanselokalene er funksjonelle og blir tilrettelagt for deres bruk. Konsulatet rommer opp til 160 stk i klasseromoppsett, Auditoriet tar 59 kursgjester og Ankersalen kan både benyttes som kurslokale for mindre grupper eller deles inn i 3 grupperom. 

Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren, og ikke minst det anerkjente kjøkkenet som tryller fram de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer.


I Egersund tilbys det flere unike aktiviteter som Bryggeriomvisning hos Berentsen Brygghus, seiltur med Egersund Seilforening eller muligheten til å lage din egen sjokolade. Grand skreddersyr konferansen for dere med de aktivitetene dere ønsker.

Møtekapasitet: 160
Hotellrom: 101
Stavanger lufthavn, Sola 69 km
Ulike aktiviteter
Vinkjeller
Parkering