Kurs og konferanse

Grand Hotell Egersund

Kurs og konferanse


Stig inn i nye oaser på Grand Hotell Egersund. Alt innredet med respekt for tradisjon og i kjærlighet til byen. Hotellet har årelang erfaring i å arrangere kurs og konferanser og tilbyr innholdsrike møtepakker. Her er det lett å holde møtedeltagerne samlet og skape felles opplevelser - kun én times kjøretur fra Stavanger.
En konferanse i hjertet av Egersund

Grand Hotell Egersund er et hyggelig ærverdig hotell fra 1895, med beliggenhet midt i hjertet av Egersund by. Gjennom ulike epoker og under skiftende vilkår har Grand Hotell vokst og blomstret. I dag illustrerer hotellet ulike arkitektoniske tenkemåter og stilarter, så vel drage- sveitserstil fra slutten av 1800-tallet som funkisstil fra 1930-årene og nyere tilpasningsarkitektur.

Beliggende ca. en times kjøring med bil eller tog fra Stavanger egner hotellet seg perfekt til kurs og konferanser. I tillegg får du den gode atmosfæren i hotellets historiske og unike lokaler, og ikke minst de deiligste smaker fra hotellets anerkjente kjøkken som bruker førsteklasses lokale råvarer. 


Hvordan komme hit:
Tog fra Stavanger sentrum til Egersund tar rundt en time. Avganger hver halvtime. Se vy.no for mer informasjon.

  • Temabaserte konferansepakker

    Her kan man fordype seg i krigshistorie, eller dra på sykkeltur sammen

  • Vinkjeller

    Grand Vinkjeller er stemningsfull og intim, perfekt for små grupper.

  • Stemningsfullt styrerom

    Losen er et stemningsfullt styrerom der man kan finne roen

God erfaring med kurs og konferanse

Grand Hotell Egersund er et praktfullt sted for alle typer arrangement, fra kurs og konferanse til firmafest og jubileum. Hotellet har arrangert kurs i mer enn 30 år og deres fotrinn er at de er løsningsorienterte, leverer kvalitet i alle ledd og har gode oppfølgingsrutiner.

Konferanselokalene er funksjonelle og blir tilrettelagt for deres bruk. Konsulatet rommer opp til 160 stk i kinooppsett, Auditoriet tar 59 kursgjester og Ankersalen kan både benyttes som kurslokale for mindre grupper eller deles inn i 3 grupperom. 

Etter en dag med møter og fag er det ofte greit med en gruppeaktivitet for å bryte opp og løsne litt på stemningen. Som en del av det årlige avdelingsmøtet eller den etterlengtede ledersamlingen kan det være godt å samle gjengen til aktiviteter helt utenom det vanlige. Her på Grand Hotell har de en egen avdeling som skreddersyr aktiviteter for dere. Kanskje vil dere dra på Bryggeriomvisning hos Berentsen Brygghus, seiltur med Egersund Seilforening eller lage deres egen sjokolade? 

Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. 

Møtekapasitet: 160
Hotellrom: 101
Stavanger lufthavn, Sola 69 km
Ulike aktiviteter
Vinkjeller
Parkering