Kurs og konferanse

Sogndalstrand Kulturhotell

Kurs og konferanse


De vakre omgivelsene rundt Sogndalstrand Kulturhotell vil garantert gi inspirasjon og gode ideer. Vi garanterer ekte gjestfrihet. Sogndalstrand Kulturhotell kan tilby kurs og konferanseopphold i en historisk ramme, med en unik sjel og atmosfære. Stedet egner seg svært godt til mindre og mellomstore arrangement, gjerne også ledersamlinger, da omgivelsene gjør at en er godt skjermet og får jobbet uforstyrret.
En samling eller et møte med et personlig preg

Stedet er et gammelt ladested fra seilskutetiden. I 1994 ble hele området fredet av riksantikvaren, og et litt annerledes hotell ble født.

Ildsjelene Eli Laupstad Omdal og Jan Oddvar Omdal startet med krambukafé i juni 1994 som en idealistisk dugnadsinnsats for å sette fokus på dette unike stedet fra seilskutetida. En hel liten landsby var i ferd med å forfalle, og noe måtte gjøres.

I dag består Sogndalstrand Kulturhotell av ti forskjellige hus som rommer 29 overnattingsrom, restaurant, konferanserom, fengselspub m.m. Det eldste huset er fra 1831. Hotelldriften har også vært med på å bidra til at flere aktører i det lille samfunnet har våget å satse.

Hvordan komme hit: 
Rundt 1,5 times kjøreavstand med bil fra Stavanger. Den raskeste veien er E39 til Krossmoen, deretter følger du Rv. 42 til Egersund og videre Rv. 44, Nordsjøveien til Sokndal og Sogndalstrand.  

 • Ro

  På Sogndalstrand Kulturhotell finner dere ro og inspirasjon.

 • Vinsmaking

  Hva med vinsmaking i det gamle fengselet?

 • Historie

  Sogndalstrand er et gammelt ladested fra seilskutetiden.

Møtelokaler og fasiliteter

Hotellet har 3 konferanserom, hvorav det største kan ta opptil 35 personer. Som bonus kan en - fra 2 av konferanserommene - kikke rett ned i lakse- og sjø-ørretelva Sokna hvor fisken spretter ivrig i laksesesongen.  

Alle konferanserom har alt dere trenger for en godt gjennomført arbeidsøkt;

 • Prosjektor med lerret
 • Tilkoblingsmuligher for PC/ Mac
 • Høytaleranlegg
 • Blokk/ penn
 • Trådløst internett
 • Flip over


Som et avbrekk i arbeidsøkten, har hotellet en rekke aktivitetstilbud:

* Maritim lagkonkurranse i sjarmerende autentisk gammelt fiskevær
* Båttur og/ eller havfiske med pensjonert reketråler Sjødis
* Havrafting
* Snekkesafari
* Gøy på landet
* Guidede turer - til fots eller på sykkel
* Laksefiske
* Vinsmaking
* Kokkekurs

Det skreddersys et opplegg i henhold til deres ønsker og behov; møte, kurs, konferanse eller markering av en spesiell anledning – med eller uten aktiviteter.

Møtekapasitet: 35
Hotellrom: 29
Stavanger lufthavn, Sola 100 km
Ulike aktiviteter
Pub
Krambukafé