Strategi- og ledermøter

Geilo Mountain Lodge

Få mentalt spillerom for kreative prosesser


Geilo Mountain Lodge egner seg spesielt godt til anledninger der man ønsker en privat og intim atmosfære for sitt arrangement. Her finner dere rolige og inspirerende omgivelser for styret og ledergruppen.
En privat og intim atmosfære

Det handler om å stikke hodene sammen for å finne smarte veier og kreative løsninger. Det handler om å bli kjent og det handler om å få mentalt fri fra alt annet, slik at vi kan konsentrere oss om den viktige jobben med å stake ut en ny kurs.

Vi har alle forsøkt oss på slike prosesser i møterommet på jobben. Plutselig skal Håkon bort på kontoret for å ta en kjapp telefon og Mari må ut av møterommet for å sende en viktig mail. Alt slikt er ødeleggende for kreative prosesser. Når ledergruppen, teamet eller andre kolleger reiser vekk for å ta en dag eller to i andre omgivelser, så styrkes samtidig mulighetene for å lykkes.

Geilo Mountain Lodge har alt det du trenger av teknisk infrastruktur for å gjennomføre din samling. Her har du også salonger og stille soner for 1-1 samtaler og gruppearbeid. Og, ikke minst – siden du har huset for deg selv kan du diskutere strategi uten at noen på nabobordet har lange ører.

Magiske teamopplevelser i fjellet

På Geilo Mountain Lodge har du ikke bare det perfekte huset der alt blir servert slik du ønsker. Du har også en ramme, et miljø og en atmosfære som bygger opp under det dere virkelig har kommet hit for å gjøre. I tillegg har du vakker natur og mengder med aktiviteter som man kan legge inn mellom de ulike øktene.

Med nasjonalparklandsbyen Geilo som utgangspunkt har dere tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både høst, vinter, vår og sommer.

Spenn på dere skiene eller opplev vakre Aurlandsdalen, dra på trugetur og grill pølser over bålet, eller prøv dere på hundekjøring på Hardangervidda. Verskapet skreddersyr opplevelser etter akkurat deres gruppe. 

Møtekapasitet: 20
Hotellrom: 10
Tog rett til Geilo sentrum, fra Oslo og Bergen på ca. 3 timer