KURS OG KONFERANSE

Utne Hotel

Lei ditt eget hotell!


Heilt nede ved fergekaien på det vesle tettstedet Utne, omkranset av en sjarmerende hage bak hvitmalte stakittgjerder og fantastisk utsikt over fjord og fjell, ligger et av Norges eldste og best bevarte trehotell – Utne Hotel. Det sjarmerende hotellet i hjertet av Hardangers kulturarv og naturopplevelser har i flere hundre år bydd på tradisjon og omtanke for sine gjester. Legg neste strategimøte til Utne Hotel og bli en del av historien!
Deres private møtested i Hardanger

Unn dere et møte blant fjord og fjell, og nyt et personlig vertskap helt for dere selv! Bestiller du på vegne av en bedrift eller gruppe, er det mulig å få hele hotellet for seg selv.

Utne Hotel har 17 unike historiske rom og passer for grupper på 15-20 personer. Den historiske «Tingstova» er rigget med konferansefasiliteter for inntil 20 deltakere, og byr på en trivelig og hjemmekoselig atomsfære.

Hotelldriver Jon Aga er en ekte Harding, kjent som en ypperlig kokk og vin/siderekspert, serverer kulinariske måltid med smaken av Hardanger. Bestill sidersmaking på selveste siderhotellet i Hardanger, eller la Jon Aga lære dere mer om den lokale matkunsten hans i kulturhistoriske omgivelser. Her kan dere nyte den gode atmosfæren på hotellet blant fjord og fjell, og alt vakre Hardanger har å by på i kombinasjon med møte og læring.

Vi garanterer et unikt opphold basert på kulinariske matopplevelser, kulturhistorie og omsorg gjennom 300 år!

Pris: 50.000,- pr døgn
inkl. leie av hele hotellet, overnatting og frokost

Annen bespisning og innhold kommer i tillegg.

 

Møtekapasitet: 20
Hotellrom: 17
44 km fra Voss
Sidersmaking