Kurs og konferanse

Høyevarde Fyr

Kurs og konferanse


Høyevarde er på ca 60 mål naturlandskap, og befinner seg som en skjult uberørt skatt inne på Hydros anlegg på Karmøy. Høyevarde har komfortable rom, et spektakulært møterom, en herskapelig spisesal, flott hageanlegg og ikke minst ro. Hold ditt neste møte i fyrstasjonen fra år 1700. Bedre blir det ikke!
  • Ro

    På Høyevarde Fyrhotell er dere helt for dere selv.

  • Fyrstasjon

    Høyevarde fyrstasjon ble opprettet i år 1700.

  • Kjærlighet til mat

    Kun ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter

Slå opp døren og la den fantastiske sjøbrisen gjøre deg klar til dagens møte

Høyevarde fyrstasjon ble opprettet i år 1700, og har vært et viktig fyrtårn i Karmsundet, tidligere kalt Nordvegen. Selve Høyevarde fyr som det står i dag er fra år 1858 og består av en «fyrvokterbolig», «tollstasjon», naust, sjøhus og ett vedfyrt bakeri. 

Stedet er driftet av Lothes Mat & Vinhus som tilbyr fantastisk mat i kombinasjon med nydelige lokaler og flott natur. Høyevarde er åpent for individuelle gjester i juli, men resten av året er det åpent på forespørsel for konferanse- og selskapsgrupper.  

Høyevarde er omtalt i engelske historiebøker. Jarlen av Bothwell, dronning Maria Stuarts elsker, ble tatt til fange på Høyevarde etter flukten fra Skottland. Inne på området er det også en bronsealdergrav fra år 1500 f.Kr.


Hvordan komme hit

Det går daglige flyavganger fra Oslo til Haugesund lufthavn, Karmøy.
Se Norwegian og SAS for mer informasjon. 

Med buss går Haukeliekspressen daglig mellom Haugesund og Oslo.
Se mer informasjon her. 

Møtekapasitet: 30
Hotellrom: 10
Haugesund lufthavn, Karmøy 11 km
Ulike aktiviteter