Kurs og konferanse

Lothes Mat og Vinhus

Se kart her

Kurs og konferanse


Et perfekt sted for dagmøter hvor kjærligheten til mat gir dere inspirasjon og begeistring.
Kortreist vestlandsmat i nye og moderne fasiliteter

Lothes Mat & Vinhus bærer preg av en historisk atmosfære, og restauranten er plassert i et gammelt bolighus fra 1800-tallet. Men selv om restauranten har beholdt sitt autentiske preg har Lothes Mat & Vinhus stadig vært i utvikling.

Det er "Lothes Mat & Opplevelser" som nå er det nyeste. I nye, moderne fasiliteter er mulighetene mange og det kan tilbys bl.a. selskaper, møter, konferanser og kurs. Det stilles med alt nødvendig teknisk utstyr, og de ansatte skreddersyr opplevelsen for hver enkelt av gjestene.

Det serveres alt innen mat og drikke både før, under og etter kurset & konferansen. Hva med å nyte kortreist vestlandsmat både fra hav & land?

Lothes har også 4 mobile kjøkkenøyer, samt et hovedkjøkken. I den anledning har de mulighet til å tilby gjestene "det lille ekstra" til deres kurs & konferanse. Hva med å avslutte dagen med et lærerikt matkurs eller en spennende kokkekamp? Uansett hva gjestene ønsker gjør de sitt beste for å dekke deres behov.

  • Kokkekamp

    Ønsker dere noe utenom det vanlige? Da er dere kommet til rett sted.

  • Vinkurs

    På Lothes Mat & Vinhus er de kjent for å ha god peiling på god vin.

  • Kulinarisk Opplevelse

    Kombiner ditt neste møte med gourmet mat.

Ulike muligheter for ditt møte

Lothes Mat og Vinhus har egne lokaler, samt et utstrakt samarbeid med lokale spennende aktører, som har flotte lokaler, opplevelser og gode historier å fortelle.

En av dem er elegante og idylliske Høyevarde Fyr

Ta kontakt med oss så finner vi det rette for deg og ditt selskap.

Møtekapasitet: 60
Haugesund lufthavn, Karmøy 14 km
Ulike aktiviteter
Matkurs
Vinsmaking