Foto: Kathrine Sørgård
KURS OG KONFERANSE

STØTT

Kurs og Konferanse


Tenker du på å ta med ledergruppen eller styret ditt på tur hvor teambuilding, samhold og opplevelser står i fokus? Et sted hvor naturen og sjøluften gir inspirasjon og oppmuntrer til kreativitet? Hvor det faglige programmet kan krydres med en rekke aktiviteter i naturen? Da er STØTT noe for deg og din bedrift!
Velkommen til toppen av Helgeland

Øya Støtt ligger midt i leia helt nord på Helgelandskysten. Den idylliske øygruppen har de majestetiske lofotfjellene i nord og Helgelandsfjellene i sør. Beliggende kun 1 time fra Bodø med hurtigbåt er stedet lett tilgjengelig for de som ønsker et helt unikt sted for ditt neste møte. 

Hos vil dere oppleve en unik kombinasjon av faglig og sosialt påfyll. Et faglig program med et spennende opplevelsestilbud i naturen gir deltakerne ny energi når utfordringene i selskapet skal løses.  

Konferanselokalet oser av nordnorsk historie og kystkultur.  Her er det plass til 48 personer, med moderne og oppgradert teknisk utstyr. På hotellet finner du også 5 avskjermede salonger som egner seg godt som grupperom.  Restauranten serverer varm lunsj basert på lokale råvarer, frukt, bakevarer, kaffe, te og mineralvann.

Sammen skreddersyr vi et spennende opplegg for deg og ditt selskap!

Møtekapasitet: 48
Hotellrom: 16 (34 sengeplasser)
Bodø Sentrumsterminalen kai, 1 time 10 minutter
Unike aktiviteter
Teambuilding og unike opplevelser

Støtt er det perfekte utgangspunkt når teamet skal ha opplevelser sammen. Å bygge et sterkere fellesskap, styrke relasjonene og bli enda bedre kjent er viktig for alle som jobber sammen.

Det er en investering å kunne dra på tur i lag, oppleve en rekke sosiale aktiviteter, og utfordre og forsterke samarbeidet.  Mange bedrifter påskjønner også de ansattes innsats og måloppnåelse ved å dra ut på tur eller bruker turen som et viktig kick-off for et nytt prosjekt, ny strategi eller styremøter.

Vi skreddersyr et program og lager en totalpakke som er tilpasset dine ansattes ferdigheter og interesser. Programmet vil kunne bestå av fisketurer, kajakkpadling, fiskeværsvandringer, RIB turer, toppturer, Meløyalpene og mye mer! Opplevelsene kan også være knyttet opp mot teambuilding eller ha elementer av konkurranse. Her lager vi et spennende program for dere.

På kvelden har vi tre eller fem retters middag og kan avslutte med underholdning uti de små timer.