Kurs og konferanse

Fossheim Hotell

Kurs og konferanse


Mellom bratte fjellsider og høye fjell ligger Fossheim Hotell. Siden 1897 har det familiedrevne hotellet i hjertet av Jotunheimen tatt i mot gjester med godt vertskap og god mat. Fossheim Hotell har lokaler til små møter eller større grupper opp til 60 personer, og byr på inspirasjon i vakre omgivelser.
Historie og tradisjon

Fossheim Hotell er et historisk og tradisjonsrikt hotell midt i nasjonalparklandsbyen Lom, omkranset av Jotunheimen, Breheimen og Reinheimen nasjonalparker. Her kan du få overnatting i en rolig, hjemmekoselig atmosfære.

I spisesalen kan du nyte både norsk tradisjonskost og gourmetmåltid tuftet på lokale råvarer med inspirasjon frå både nære og fjerne strøk.

Heidrun Garmo er fjerde generasjon eier og driver av Fossheim Hotell. Sammen med sin far Svein og søster Ingrid ønsker hun og resten av vertskapet at å komme hit skal være som å komme hjem.

Hvordan komme hit:
For å komme til Fossbergom og Lom frå Oslo området, kjør E6 nordover til Otta, ta av til venstre og fortsett opp Ottadalen til Lom. Fossbergom er plassert midt i skillet mellom Stryn (Riksveg 14 over Strynefjellet) Sogn (riksveg 55 over Sognefjellet) og Øst-Norge. 

Det er også mulig å ta toget til samlingen. Det kan legges til rette for gode diskusjoner ombord. Toget går fra Oslo og Trondheim. Se her for rutetider. Videre tar det en time med buss fra Otta til Lom. Se Nettbuss for rutetider med buss.

  • Historisk hotell

    Hotellet startet som skysstasjon i 1897 av familien Garmo som fortsatt driver hotellet

  • Kortreist mat

    Basert på lokale råvarer

  • Nasjonalparker

    Umiddelbar nærhet til nasjonalparkene Jotunheimen, Breheimen og Reinheimen

Møter for grupper på inntil 60 personer

Det legges til rette for små møter og større grupper på inntil 60 personer;

Biblioteket som ligger i andre etasje i hovedbygget har en kapasitet på 8 personer.

Dr. Garmos
 ligger i kjelleren på hovedbygget. Trapp ned fra baren, men også egen inngang fra parkeringsplass. I utgangspunktet benyttet som samlingslokale med bar for selskap.

Separèen er et rom som går i sammenheng med Dr. Garmos. Plass til 12 personer rundt et langbord.

Senteret ligger i eget bygg i underetasjen på Amerika med egen inngang fra parkeringsplassen. Dette rommet kan bli satt opp som en kinosal eller et klasserom. Som kinosal huser Senteret 60 personer, mens som klasserom huser det 48.

Hotellet kan i samarbeid med de andre overnattingsbedriftene i sentrum, og flerbrukshuset Utgard huse større tilstelninger for opptil 600 mennesker.

Sammen med deg skreddersyr vi opplegget for din bedrift!

Møtekapasitet: 60
Hotellrom: 50
Sogndal Lufthamn, 115 km
Vinsmaking