Kurs og konferanse

Nermo Hotell

Kurs og konferanse


På Nermo Hotell har det vært gjestfrihet siden 1877. Etter generasjoner i faget er hotellets erfaring at uforstyrrede arbeidsforhold, velsmakende mat og drikke samt en god seng til alle, står øverst på ønskelisten for kurs og konferansegjester. Noen sosiale aktiviteter utendørs er også viktig for å holde energien oppe og gjøre noe annet enn å snakke sammen. Nermo Hotell er et lite familiedrevet hotell, så her risikerer du ikke at dine ansatte går seg bort på hotellet eller treffer naboen i baren. De har ulike kurs- og konferansepakker og setter gjerne sammen en skreddersydd løsning for dere.
Et flott sted å møtes

På Nermo Hotell bor du i en lun og avslappet atmosfære, med fokus på ekthet, kvalitet og komfort. Det er enkelt å komme seg til hotellet. Fra Oslo tar det ca 2 timer med bil, det samme med tog.

I Nermos peisestuer er det en lun og avslappet atmosfære. Mange grupper som trenger arbeidsro velger å bo på hotellet, der man kan jobbe usjenert, og jobbe og sove godt. Med nærheten til Hafjell og Hunderfossen er Nermo også brukt som base for aktive opplevelser. Dere kan ta en aktiv dag ute på hotellets egen golf- og minigolfbane, eller finne aktiviteter som best passer dere som gruppe.

Nermo har lange mattradisjoner, og det synes på hotellets meny. Hotellet bruker gode norske råvarer, mange av dem fra lokalområdet i Gudbrandsdalen. I hotellets særegne og velfylte vinkjeller kan man også få vinsmaking kombinert med middag.

I nærområdet finnes det mange muligheter for natur- og kulturopplevelser både sommer og vinter, enten du ønsker et rolig og avslappende eller aktivt og utfordrende opphold.

Hvordan komme hit: 
Bor dere i nærheten av Dovrebanen (Oslo-Trondheim) kan dere ta tog til Lillehammer stasjon og buss videre til Hafjell. Det er hyppige bussavganger mellom Lillehammer og Hafjell, og bussen tar kun ca. 15 minutter. Rutebuss, skibuss og restaurantbuss kombinert utgjør mange avganger fra tidlig morgen til de sene nattetimer.

Togtid Oslo-Lillehammer: 2t og 10 min.
Togtid Trondheim-Lillehammer: 4t og 30 min.

Hotellet tilbyr også shuttle-service. Les mer her.

  • Vinkjeller

    I Nermos særegne og velfylte vinkjeller tilbyr vi vinsmaking.

  • World Ski Awards

    I 2017 vant de Norway’s best ski boutique hotel.

  • Historien

    Familien til Johannes Nermo tok over Nermo Gård i 1866.

Fra to til hundre gjester

Nermo Hotell er annerledes enn store og upersonlige hotell du glemmer at du har vært på. Her får du ro, smakfull mat og en seng du sovner raskt i. Mange synes derfor at Nermo er et godt sted å møtes.

Ledersamlinger, styremøter og konferanser legges ofte hit. Hotellet har fibernett og god trådløs dekning over alt. Konferansekapasiteten strekker seg til 100 personer i flere ulike møterom.

Møtekapasitet: 100
Hotellrom: 31
Oslo lufthavn, Gardermoen 164 km
Nær jernbane
Shuttleservice
Ulike aktiviteter