KURS OG KONFERANSE

Boen Gård

Velkommen til magiske Boen Gård


Av og til behøver man litt avstand fra det daglige, og en mulighet til å samles i vakre omgivelser. Sommer som vinter tilbyr Boen Gård perfekte rammer rundt event, teambuilding og arrangementer av alle slag. Her er man usjenert og kan møtes diskret. Gården har utstyr og fasiliteter for at både større og mindre grupper skal kunne møtes til diskusjon og samvær, og er i full gang med å pusse opp og utvide sine konferansefasiliteter for å kunne by på enda flere muligheter for tilreisende.
En samling i vakre omgivelser

Noen kilometer innenfor Sørlandets svaberg ligger den staselige lystgården Boen. Gården har vært stengt for allmenheten helt frem til den ble åpnet opp for arrangementer i 2012. I dag fremstår Boen Gård minst like vakker som den gjorde tidligere. Både bygninger, park og utearealer er restaurert og grundig vedlikeholdt - en prosess som fortsatt pågår for fullt. I hovedhuset er det bygget nytt restaurantkjøkken, og interiøret er satt tilbake til sin opprinnelige stand med møbler og kunst.

Mellom slagene kan man rusle en tur i parken eller langs elva, kanskje spille en runde krokket med kollegene. Før middag anbefaler vi en tur i vinkjelleren. Dersom det er ønskelig, henter vertskapet gjerne inn krefter innen underholdning og musikk fra sitt nettverk av kunstnere.

For mindre grupper tilbys guidet laksefiske i sesongen fra juni til september. Etterspørselen etter laksefiske er økende så her må man være tidlig ute. Gården henter og bringer gjerne gjester, både fra Kristiansand sentrum og Kristiansand Lufthavn.

Møtekapasitet: 70
Hotellrom: 18 fra 01.06.20
Kristiansand Lufthavn, Kjevik 7 km
Ulike aktiviteter
Moderne og unike møterom

I hovedhuset finnes en rekke rom som kan benyttes til møter, kurs eller andre aktiviteter. Gården har nødvendig teknisk utsyr, og rigger opp de forskjellige rommene etter deres ønsker. Rommene er av forskjellig størrelse. Ballsalen er husets største rom, ved kino-oppsett er her plass til 70 personer. Bibloteket har plass til 12, mens en mindre stue i 2.easje har plass til 24.

Fra 01. juni 2020 er det også mulig å benytte seg av gårdens Ishus. Ishuset er som navnet sier Boen Gårds kjøleskap fra gamle dager. Bygget har naturlig nok stått ubrukt i utallige år, og det er nesten uvirkelig å tenke på hva som nå utvikles her for fremtiden. Ishuset befinner seg kun noen få meter unna både Kornmagasinet og Treskelåven, ved elvebredden.

Bak metertykke murvegger skapes et unikt rom for event, møter, kurs og konferanse. Takhøyden er på over 6 meter, og murene inntakte. Ishuset vil bli utstyrt med alt som behøves av teknisk utstyr, møbler og belysning. Kapasiteten vil bli 20-40 personer avhengig av bordoppsett.