Foto: Tommy Simonsen
Kurs og konferanse

Svinøya Rorbuer

Kurs og konferanse


Å våkne opp i en rorbu med storhavet foran og dramatiske Lofotfjell bak gir dere den optimale start på konferansen. Svinøya Rorbuer har komfortable og godt tilrettelagte møtefasiliteter med kapasitet på opptil 150 personer. Velg mellom å arbeide i unike kunstneriske omgivelser i Galleri Gunnar Berg, eller i rustikke omgivelser på Tørrfiskloftet - midt i levende nordnorsk kystkultur.
La dramatisk Lofotnatur danne rammen for den neste konferansen!

Rammen rundt en konferanse blir ikke stort bedre enn dette.

I 1831 fikk Svinøya sin første gjestgiveribevilling. Da som nå er Svinøya et levende lite fiskevær på en øy i Svolvær havn, nå med bro og kort vei til Svolvær sentrum. I snart 200 år har Svinøya tatt imot gjester og drevet fiskemottak, selve livsnerven på stedet.

Her, midt i havnen, kan man nyte stillheten fra sin egen rorbu. Rorbuene ligger alle vakkert til i terrenget - velutstyrte med plass til mellom 2 og 8 personer. Gammelt håndverk og tømmer er bevart for å gi følelsen av hvordan en rorbu var i de dager fiskerne rodde Lofoten med årer og seil.

På Børsen spiseri, innredet i gammelbrygga fra 1828, finner du en av Nord-Norges beste restauranter. Her serveres de aller ferskeste råvarene fra Lofotens unike spiskammers, med tørrfisk som en selvsagt spesialitet: Ureist mat fra Svinøya!

Opplevelsene og aktivitetene i forbindelse med oppholdet på Svinøya er en viktig del av turen. Vi tilrettelegger gjerne det hele, og utarbeider opplevelsesprogram tilpasset akkurat din gruppe.

Dette er basen for gode opplevelser og et godt møte.

Hvordan komme hit:
SAS og Norwegian flyr til Evenes og Bodø og Widerøe mellom Bodø og Svolvær. Det går også hurtigbåt mellom Svolvær og Bodø. Det er ca. 2 timers kjøring fra Evenes til Svolvær og ca. 10 minutter fra Svolvær flyplass inn til sentrum.

Svinøya kan også arrangere direkte transport med en av Norges heftigste RIB båter over fjorden fra Bodø, helikoptere og diverse andre opplevelser som kan brukes på reisedagen. 

 

  • Børsen Spiseri

    Børsen Spiseri er en av Lofotens mest anerkjente restauranter.

  • Galleri Gunnar Berg

    En imponerende samling og juvelen i samlingen er Trollfjordslaget.

  • Historien

    I 1831 fikk Svinøya sin første gjestgiveribevilling.

Møterom i unik atmosfære

Tørrfiskloftet konferanselokale ligger i andre etasje over resepsjonen og krambua. Det originale preget er godt bevart og det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en unik atmosfære.

Her er det plass for inntil 50 personer i kinooppsett og 70 personer på langbord til bespisning i privat lokale.

Galleri Gunnar Berg er det største konferanselokalet vi har. Her er det plass for inntil 150 personer i kinooppsett og 120 i klasserom oppsett. Her tilbyr vi alt av nødvendig utstyr for et vellykket arrangement. Lokalet er stort og luftig, med god akustikk. De færreste vil behøve mikrofon, selv med fullsatt lokale.

Ta kontakt for mer informasjon!

Møtekapasitet: 150
Hotellrom: 115 + 9 rom i Væreiergården
Svolvær lufthavn, Helle 6 km
Hurtigrutekai 1 km
Ulike aktiviteter
Ureist mat
Velkommen til Svinøya! Vis filmen