Kurs og konferanse

Knutholmen

Kurs og konferanse


Dere finner dere godt til rette i disse maritime omgivelsene på Knutholmen. Her er det rom for takhøyde og visjonære tanker. Møterommene passer for grupper på alt fra 2 til 200 deltakere, og hotellet har kapasitet til å huse opptil 250 overnattende gjester samtidig. Med hyppig servering, frisk havluft og deilige måltider, er Knutholmen et svært egnet konferansehotell med førsteklasses fasiliteter.
Et unikt sted for ditt neste møte

En kort flyreise fra de store byene. En fergetur ut i havet. Der ligger Knutholmen. Et familiedrevet hotell med historiske sjøhus i slående omgivelser – og et kjøkken kjent for god mat.

Det er lett å trives i de maritime omgivelsene i fiskeværet Kalvåg. Hele Kalvåg er som et stort og levende hotell! Fra den flytende saunaen kan dere nyte synet av sjarmerende rorbuer, små fiskebåter og et yrande fugleliv. Kanskje dere til og med ser havørnen sveve majestetisk over vågen? Her er det sol og sommer hele året – det bare må oppleves!

Hvordan komme hit:
Det er fem-seks daglige avganger til og fra Oslo og Bergen med fly til Florø (tilbudet er mindre på søndager og andre helgedager). Reisetid fra Oslo/Gardermoen er 50 min. Bergen/Flesland 25 min.
Se Widerøe for mer informasjon.

Fra Florø tar dere båten til Smørhamn (en halvtimes reise).
Rutetider finner dere her.

Dere kan også starte møtet tidlig ved å ta hurtigbåten direkte fra Bergen til Smørhamn. Turen tar 4 timer og byr på flott utsikt. Vertskapet henter dere gjerne på kaien.

Møtekapasitet: 200
Hotellrom: 90
Florø lufthavn, 25 min med båt
Havfiske
Ulike aktiviteter
Flytende sauna
Møterom og aktiviteter

Legg ditt neste kurs eller møte til Knutholmen. Både sommer og vinter vil personalet gi deg akkurat den rammen som gjør ditt møte eller konferanse til noe unikt. Vi legger opp og tilpasser aktiviteter etter deres ønske.

Møterommene er moderne og Knutholmen har et stort og bredt spekter med spennende aktiviteter å tilby. Gjennom tilrettelagte aktiviteter kan dere få oppleve både fiskelykke og dyreliv. Bli med på historisk "buavandring", dra på guidet kajakktur eller bli med på en fartsfylt tur til fine turmål ute på havet.


Møtelokaler:

  • Frøyenhuset, gamlebutikken – inntil 200 personer i klasserom
  • Frøyenhuset 2.etg – inntil 100 personer i klasserom
  • Hemsen, Knutholmen – Inntil 30 personer i klasserom
  • Sildekontoret, Knutholmen – inntil 20 personer i klasserom


Ta kontakt med oss, og vi finner det rette for din gruppe!