KURS OG KONFERANSE

Visnes Hotel

Kurs og konferanse


Stryn er et eldorado for den aktive bedriften! Legger dere samlingen til Visnes Hotel når dere enkelt ut til de største attraksjonene og opplevelsene som norske fjell og fjorder kan by på. Hotellet tilbyr både møter og ledersamlinger med overnatting, eller dagmøter med lunsj for opptil 60 personer.
Et historisk møtelokale med moderne fasiliteter

Lei deres eget hotell i Stryn og få rom og tid til dere selv, helt uten forstyrrelser!

Visnes Hotel har lange tradisjoner. Virksomheten startet i 1850 da eieren av den store gården på Visnes, Anton Visnes, innredde noen rom i hovedhuset på gården og startet å ta imot gjester. Sønnen Arne gjorde det tilslutt om til hotell i 1887, og stedet har siden da vært besøkt av gjester fra både inn- og utland. 

Spor etter den store gården finnes forsatt på tomten, med det store tunet og den gamle låven som et landemerke. De siste årene har låven blitt restaurert, og det er nettopp i dette unike lokalet dere kan legge deres neste møte. 

• Møter med overnatting i enkeltrom: 20 pers
• Møter med overnatting, 2 personer i hvert rom: 40 pers
• Dagmøter: 60 pers

 

  • Storslått natur

    Med bratte fossefall, dype daler, høye fjell og smaragdgrønne vann er det ikke uten grunn at bilder fra Stryn går verden rundt på sosiale medier.

  • Bærekraftige matopplevelser

    Nyt norsk og kortreist mat. Med Arvid som jeger har hotellet tilgang til mye godt viltkjøtt. I tillegg hentes fisk og skalldyr fra kysten.

  • Ulike aktiviteter

    Fjellturer, klatring, jakt, sykling eller brevandring? Vertskapet skreddersyr opplevelser for akkurat din gruppe.

Unike opplevelser

Vil dere kombinere møtet med opplevelser? Da har dere kommet til rett sted. 

Isbreer, fjorder og stupbratte fjell venter dere rett utenfor døren, og det turinteresserte og erfarne vertskapet hjelper gjerne med å skreddersy unike opplevelser for akkurat deres gruppe. Smør på egen niste, fyll opp termosen og bli med på en guidet aktivitet - eller utforsk det naturskjønne området på egenhånd. 

Med Arvid som jeger og Marit med bakgrunn fra Vinmonopolet garanterer vi også gode mat- og drikkeopplevelser. Kanskje vil dere selv dra på jakt? Eller oppleve vinsmaking på hotellet? Her er mulighetene mange!

Ta kontakt for mer informasjon og en uforpliktende samtale.

Møtekapasitet: 60
Hotellrom: 20
Sandane lufthavn Anda, 49 km