Kurs og konferanse

Engø Gård

Kurs og konferanse


La dere henrives av den beste mat og vin i tillegg til å avholde et møte i en unik og nostalgisk atmosfære. Engø Gård er en opplevelse for alle sansene: fra natur til arkitektur, og fra lune interiører som skaper en behagelig atmosfære, til en profesjonalitet når det gjelder service, mat og vin, som vil glede selv de mest kresne og kunnskapsrike. Husene i den lille « landsbyen » og den fantastiske hagen med de store eiketrærne danner en vakker ramme rundt deres neste samling.
I naturskjønne omgivelser på Tjøme

Kun en og en halv times kjøring fra Oslo finner du Engø Gård. Beliggenheten, landskapet, de særpregede bygningene og atmosfæren utgjør en helhet med en egenart som må oppleves.

Engø Gård tilbyr topp moderne konferansefasiliteter i samspill med personlig service og atmosfære i vakre omgivelser, samt et av Norges beste kjøkken. Å arrangere kurs og konferanse på Engø Gård er en god investering i medarbeidere og kunder. De unike omgivelsene og atmosfæren innbyr til å finne fred og ro. Tilbakemeldinger fra gjester er at dette er en perfekt ramme for å finne ro til å tenke nytt, styrke teamet, foredle kundeforhold og utvikle virksomheten videre.

Hvordan komme hit?
Fra Oslo følg E18 til Fv308 i Tønsberg. Ta avkjøring 35-Gullikrysset fra E18 og fortsett på Fv308. Kjør til Gamle Engøvei i Tjøme.

  • Ro

    På Engø Gård senkes skuldrene og sjelen rekker å få ro.

  • Gastronomisk opplevelse

    Retter med de beste råvarer akkompagnert av perfekt avstemte viner.

  • Historien

    Begynnelsen til det som i dag er Engø Gård, var Pihls Pensjonat.

Møterom med fleksible løsninger

På Engø Gård finner du møterom for alt fra 2 til 80 personer. Alle lokalene er utstyrt med moderne teknisk utstyr.

Gården har totalt 5 møterom; Paviljongen i Pensjonatet, Stallen, Sjøboden ved Engø Brygga, samt Tenk Klart og Tenk Klokt i bygget Verkstedet. Det er også flere stuer som kan benyttes som møterom eller grupperom under oppholdet.

Paviljongen er vakkert innredet med kunst på veggene og glasstak som slipper inn mye godt dagslys og tar inntil 60 personer i klasseromoppsett og 80 personer i kino.

Hovedhuset består av spisestue til 10, samt salong og to store Deluxerom med store bad. Huset har også et hyggelig kjøkken, der man for eksempel kan holde små matkurs, vinsmaking og mingle med kokken. Egner seg like godt for kick-off for en ledergruppe, som det gjør for et mindre familearrangement.


I Sjøboden kan dere bestille en magisk opplevelse for grupper opp til 22 personer. Her er det prosjektor og lerret, så det er godt egnet til kick-off, foredrag, presentasjoner m.m. 

Lei ditt eget hotell

Hva med å leie ditt eget hotell?

Om ditt arrangement krever ro rundt deltakerne og litt ekstra plass, tilbyr vi deg å leie hele hotellet. Å lei ditt eget konferansehotell er ideelt for samlinger, kurs, messer, produktlanseringer, golfturneringer og lignende arrangement.

Engø Gård har totalt 110 sengeplasser fordelt på 49 rom i 9 sjarmerende bygninger. I hovedrestauranten er det plass til 100 gjester.

Vi tilbyr konferansepakke med hel- og halvpensjon og gode samarbeidspartnere som kan aktivisere gruppen. Her finner dere idylliske turstier i kystnatur, leie av sykler, tilgang på RIB’er og egen cabincruiser med plass til ti personer. Dette gjør Engø Gård til en helhetsopplevelse både faglig, gastronomisk og sosialt. 

Ta kontakt for mer informasjon!

Møtekapasitet: 80
Hotellrom: 49
Sandefjord lufthavn, Torp 45 km
Ulike aktiviteter
Badeanlegg
Vinsmaking