Kurs og konferanse Gamlebyen Hotell
Kurs og konferanse

Gamlebyen Hotell

Konferansehotellet i Gamlebyen


Velkommen til kurs og konferanse i historiske møtelokaler! Gamlebyen Hotell befinner seg midt i smørøyet for bedrifter og andre som søker konferanser, kurs -og selskapslokaler i Fredrikstad-området. Hotellet kan tilby historiske fasiliteter, samt en rekke aktiviteter og opplevelser. Dersom man bestiller på vegne av en bedrift eller gruppe, er det mulig å få hele hotellet for seg selv. Da får man samlet kurs og konferanse på samme sted som sosiale sammenkomster og begivenheter.
Historiske møtelokaler og fleksibilitet

Hotellets beliggenhet midt i Gamlebyen knytter historie og fortid sammen med nyskapning og nåtid. Hotellet er nydelig renovert i et moderne design kombinert med ulike historiske stiler. Det inneholder totalt 16 rom og suiter som gir gjestene et bredt utvalg. 

Gamlebyen har mye å tilby kurs -og seminardeltakere. Hotellet har nylig oppgradert sine kurs- og møterom med praktiske og nyttige løsninger for å møte moderne gjesters krav, og har også moderne utstyr for hybride møter. Et flott konferansesenter med alle fasiliteter og muligheter for nettverksbygging for store og små bedrifter.

Det finnes mange gode grunner til å besøke vakre Fredrikstad! Byen ved Glommas utløp kan by på mye moro og mange gode opplevelser, som for eksempel et historisk dypdykk gjennom en guidet tur i Gamlebyen, eller en smaksopplevelse på vinsmaking hos Galleriet vinbar.


Hvordan komme hit?
Det går flere avganger med både buss og tog fra Oslo til Fredrikstad.
Se vy.no for mer informasjon. 

Møtekapasitet: 100
Hotellrom: 16
Oslo Lufthavn Gardermoen, 138 km
Ulike aktiviteter
Festningsby
Kortreist mat