Kurs og konferanse

Granavolden Hotel & Gjæstgiveri

Et møte med historie


Den gode atmosfæren på Granavolden Hotel & Gjæstgiveri skapes av så mangt; gjestfrihet, historiske omgivelser, førsteklasses konferanselokaler, nydelig mat, lyse, åpne møterom og himmelsk gode senger. Hotellet har konferanselokaler både for mindre møter med 4-14 deltakere, flere grupperom og større konferanserom for opptil 80 personer.
En særegen atmosfære

Granavolden Hotel & Gjæstgiveri har førsteklasses konferanselokaler og legger til rette for å sikre optimalt utbytte. 

Alle møterommene har store vinduer og god adkomst til uteområder og spisesal. Hotellets nye grupperom ligger i stedets eldste bygg, Gregersstua fra 1657. 

Et behjelpelig vertskap legger gjerne til rette for ekstra opplevelser, enten det er til rene kickoff-arrangementer eller mer tradisjonelle møter og konferanser. Her er det mange muligheter. De holder gjerne et foredrag om stedets lange historie eller arrangerer en omvisning eller konsert i en av middelalderens SøsterkirkerGlasslåven kunstsenter har ofte spennende utstillinger det er verd å besøke. Steinhuset, som ligger på Granavollen, arrangerer både omvisning og bevertning. Der vet vi kong Håkon Håkonsson var på besøk i 1226. Gårdsbutikken på nabogården Helgum er også verdt et besøk. 

Granavolden har selvfølgelig også alle tekniske fasiliteter, gode parkeringsforhold (også for El-bil), trådløst nettverk, god mat, godt drikke og ikke minst - en særegen, god atmosfære.

Møtekapasitet: 80
Hotellrom: 43
1 time fra Oslo