KURS OG KONFERANSE

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Gode møter i unike omgivelser


På Hafslund Hovedgård & Konferansesenter er historie og storslagen prakt kombinert med flotte og moderne fasiliteter for møter og arrangementer. Hovedgården ligger i sjelden idylliske omgivelser I Sarpsborg, kun en times tid fra Oslo. Gratis parkering og elbil ladestasjoner, tre valg av spennende restauranter og 55 gjesterom til disposisjon for gjester som vil bli natten over. 
Eksklusivitet og skreddersøm

Kombinasjonen av historie og storslagen prakt, med flotte og moderne fasiliteter for møter og arrangementer, alt plassert i idylliske omgivelser, gjør Hafslund Hovedgård & Konferansesenter til et godt sted å være. Med en hel herregård for seg selv, uten forstyrrende elementer, er det rom for tanker og refleksjoner.

I 2007 ble en av driftsbygningene på gården bygget om til et moderne konferansesenter. Senteret består av en luftig konferansesal med god takhøyde og kapasitet på opptil 150 deltakere, et separat møterom, flere grupperom og en romslig mesanin over salen med tilstøtende oppholdsrom der deltakerne kan samles for sosial mingling. Alle innendørs fasiliteter på konferansesenteret kan reserveres for hele arrangementet.

Lokalene på konferansesenteret har praktiske og fleksible løsninger. Det er trappefri adkomst til selve møtelokalene. I tillegg er det heis opp til 2. etasje og lett adgang til mesaninen også for rullestolbrukere. Storsalen ligger vakkert til med utsikt over hele den tilstøtende parken. Her er det luftig og lyst, og passer for møter, samlinger og arrangementer mellom 40 og 150 deltakere.

Ønsker bedriften å tilby overnatting for sine kollegaer og gjester så tilbys det 38 gjesterom i den ombygde låven og tilhørende paviljonger. Soverommene har ulike romløsninger, og alle ligger i umiddelbar nærhet av konferanseavdelingen. Med særpreg, kvalitet og høyt servicenivå sørger de erfarne konferansevertene for at hver gjest føler seg unik.

 • Fredet kulturminne

  Den tradisjonsrike og vakre Hafslund Hovedgård er i dag et fredet kulturminne.

 • Ulike teamkonsepter

  Krydre møtet med opplevelser som "Mord på Hovedgården" eller "Winemakers dinner".

 • Herskapelig herregårdskonferanse

  For den rette anledningen kan vi tilby Hele Hafslund Hovedgård til deres disposisjon.

Klassisk herregårdskonferanse

Klassisk herregårdskonferanse er en konferansepakke med lunsj og middag i Kornmagasinet, kombinert med en aktivitet i Hovedhuset.

Pakken inkluderer:

 • kaffe/te/isvann hele dagen
 • frukt og snacks i alle pauser
 • dagens varmlunsj
 • leie av møtelokaler og bruk av elektronisk utstyr
 • 3 – eller 4-retters middag med vinpakke
 • overnatting i enkeltrom
 • gårdens frokostbuffet

Klassisk gårdskonferanse kan oppgraderes med lett servering ved ankomst og servering av ettermiddagsmat.

Vi skreddersyr hvert arrangement, og eksempler på aktiviteter som kan tilbys er omvisning, afternoon tea, vinsmaking, og boblelunsj servert som piknik i parken.

Møtekapasitet: 150
Hotellrom: 55
Oslo Lufthavn, Gardermoen 140 km
Parkanlegg på 100 mål