Kurs og konferanse

Hoel Gård - En perle ved Mjøsa

Velkommen til perlen ved Mjøsa


Storgården har en praktfull utsikt over Norges største innsjø som speiler frodige jorder i et av Norges best bevarte kulturlandskap. Vertskapet, familien Sandberg Hoel, benytter de mange bygningene og deres kulturhistorie til å ønske gjester velkommen til kurs og konferanser, små og store selskaper, overnatting og kulturbegivenheter – sommer som vinter. Her er dere sikret noe av det beste Innlandet, Norges Spiskammer har å by på. Gården fokuserer på matopplevelser med lokale råvarer, og produserer mye av det som blir servert i restauranten. En gourmetmiddag i deres restaurerte grisehus med innlandets sterke mattradisjoner må oppleves.
Herskapelig og jordnært

På Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa, ligger Hoel Gård. Idyllisk til i landskap som på folkemunne kalles «Norges Toscana». Gården er en levende gård med produksjon av slaktekylling, korn, frø og potet i tillegg til den utadrettede virksomheten som siden 1993 har ført utallige mennesker hit. Vertskapet benytter de mange bygningene og deres kulturhistorie til å ønske gjester hjertelig velkommen til kurs og konferanser – sommer som vinter.

Hvordan komme hit:
Hoel Gård ligger rundt 1 time og 5 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Kjør E6 nordover til du har passert Brumunddal. Ta deretter avkjøring nr 73 mot Nes. Følg fv 212 til du kommer til fv 213, sving deretter til venstre ut på fv 213. Straks finner du Hoel går på høyre side av veien.

Møtekapasitet: 80
Hotellrom: 37
Oslo lufthavn, Gardermoen 118 km
Ulike aktiviteter
Lokal mat
Gårdsdrift
Fra små til store møter

Gården tilbyr forretningsmiddager eller -lunsjer for 6 eller opp til 130 gjester i samme rom. Ved å ta i bruk «Anden Etage» kan gården bespise ytterligere 60 personer. I spesielle tilfeller kan det også dekkes i partytelt i hagen. Gården tilbyr overnatting til 68 gjester fordelt på 36 rom alle med egne bad.

I storsalen i hovedbygningen er det plass til cirka 40 kurs og konferansegjester. Innredes salen til foredrag økes kapasiteten til cirka 65 gjester. Salen er utstyrt med nødvendig fremvisningsutstyr og raskt trådløst fiber. Leie av salen kan kombineres med bespisning og overnatting. Ved helt spesielle anledninger kan det tas i bruk telt i hagen og dekkes til 260 gjester. Ta kontakt for tilbud på pakkeløsninger.

KK m/overnatting i enkeltrom: 35 personer
KK dagskonferanse: 80 personer i kino- og 40 personer i skoleoppsett
Middag/lunsj i ett og samme rom: 30 - 160 personer
Middag/lunsj i 2 tilstøtende rom: 220 personer
Middag/lunsj i telt (på forespørsel): 250 personer

 

  • Utmerkelser

    Hoel Gård har mottatt en rekke utmerkelser og priser.

  • Lokal mat

    Uten «staffasje» gir de sine gjester det lille ekstra.

  • Vertskapet

    Per Eilif er stolt bonde og tar seg av gårdsdriften og vertskapsjobben.

Velkommen til Hoel Gård Vis filmen