Kurs og konferanse

Herregården Hoel - En perle ved Mjøsa

Velkommen til gards!


Til ro, lys og luft. Til minneverdige måltider. Til en levende storgård med lang historie. Kort fortalt – til et opphold som skjerper sansene og gleder sjelen. Hoel Gård ligger på Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa. Her møter du gjestfrihet i omgivelser som er både herskapelige og jordnære.
Herskapelig og jordnært

Herregården Hoel er vertskap for konferanser, brylluper og individuelle overnattingsgjester. Du skal merke at du er gjest på et levende gårdsbruk i et av Norges mest fruktbare jordbruksområder. Gården er selvforsynt med blant annet kylling, poteter, hvete og rabarbra. Fra nabogårdene eplemost, solbær, grønnsaker og urfe for å nevne noe. Ellers fokuserer gården på de beste, norske råvarer fra landet for øvrig – med mange og rike smaker. Du skal huske måltidene du spiser her. Velbekomme.


Hvordan komme hit:
Hoel Gård ligger rundt 1 time og 5 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Kjør E6 nordover til du har passert Brumunddal. Ta deretter avkjøring nr 73 mot Nes. Følg fv 212 til du kommer til fv 213, sving deretter til venstre ut på fv 213. Straks finner du Hoel går på høyre side av veien.

Møtekapasitet: 70
Hotellrom: 37
Oslo lufthavn, Gardermoen 118 km
Ulike aktiviteter
Lokal mat
Gårdsdrift
Fra små til store møter

Hoel er en storgård i ordets rette forstand, og for deg som skal arrangere en konferanse, et kurs eller en annen form for bedriftssamling, betyr det at at de har plassen, fleksibiliteten og alle de nødvendige funksjonene som skal til for å lykkes med gjennomføringen. Med den ærverdige ballsalen fra 1801 i tillegg til ulike konferanse- og grupperom, skreddersys et opplegg etter antall deltakere.

For eksempel kan en gruppe på 35 personer ha konferanse i ballsalen, jobbe i grupper i de mange stuene, overnatte i hvert sitt behagelige rom, hvor alle har eget bad, og spise lunsj og middag sammen. Gården tilbyr overnatting til 68 gjester fordelt på 37 rom, alle med egne bad.

For forretningsmiddager eller -lunsjer kan det dekkes opp til 130 gjester i samme rom. Ved helt spesielle anledninger kan det tas i bruk telt i hagen og dekkes til 260 gjester. Ta kontakt for tilbud på pakkeløsninger.

• Møte m/overnatting i enkeltrom: 35 personer
• Dagskonferanse: 70 personer i kino- og 50 personer i skoleoppsett
• Middag/lunsj i ett og samme rom: 30 - 160 personer
• Middag/lunsj i 2 tilstøtende rom: 220 personer
• Middag/lunsj i telt (på forespørsel): 250 personer

Alle møterom har moderne projektor, lerret, videokonferanseutstyr, høyttalere og flip-over.

  • Utmerkelser

    Hoel Gård har mottatt en rekke utmerkelser og priser.

  • Lokal mat

    Uten «staffasje» gir de sine gjester det lille ekstra.

  • Vertskapet

    Familien Sandberg Hoel med stab ønsker deg velkommen.

Velkommen til Hoel Gård Vis filmen