Kurs og konferanse

Hoel Gård - En perle ved Mjøsa

Velkommen til perlen ved Mjøsa


Storgården har en praktfull utsikt over Norges største innsjø som speiler frodige jorder i et av Norges best bevarte kulturlandskap. Vertskapet, familien Sandberg Hoel, benytter de mange bygningene og deres kulturhistorie til å ønske gjester velkommen til kurs og konferanser, små og store selskaper, overnatting og kulturbegivenheter – sommer som vinter.
Herskapelig og jordnært

På Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa, ligger Hoel Gård. Idyllisk til i landskap som på folkemunne kalles «Norges Toscana». Gården er en levende gård med produksjon av slaktekylling, korn, frø og potet i tillegg til den utadrettede virksomheten som siden 1993 har ført utallige mennesker hit. 

Her er dere sikret noe av det beste Innlandet, Norges Spiskammer har å by på. Gården fokuserer på matopplevelser med lokale råvarer, og produserer mye av det som blir servert i restauranten. En gourmetmiddag i deres restaurerte grisehus med innlandets sterke mattradisjoner må oppleves!


Hvordan komme hit:
Hoel Gård ligger rundt 1 time og 5 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Kjør E6 nordover til du har passert Brumunddal. Ta deretter avkjøring nr 73 mot Nes. Følg fv 212 til du kommer til fv 213, sving deretter til venstre ut på fv 213. Straks finner du Hoel går på høyre side av veien.

Møtekapasitet: 80
Hotellrom: 37
Oslo lufthavn, Gardermoen 118 km
Ulike aktiviteter
Lokal mat
Gårdsdrift
Fra små til store møter

Hoel er en storgård i ordets rette forstand, og for deg som skal arrangere en konferanse, et kurs eller en annen form for bedriftssamling, betyr det at at de har plassen, fleksibiliteten og alle de nødvendige funksjonene som skal til for å lykkes med gjennomføringen. Med den ærverdige ballsalen fra 1801 i tillegg til ulike konferanse- og grupperom, skreddersys et opplegg etter antall deltakere.

For eksempel kan en gruppe på 35 personer ha konferanse i ballsalen, jobbe i grupper i de mange stuene, overnatte i hvert sitt behagelige rom, hvor alle har eget bad, og spise lunsj og middag sammen. Gården tilbyr overnatting til 68 gjester fordelt på 37 rom, alle med egne bad.

For forretningsmiddager eller -lunsjer kan det dekkes opp til 130 gjester i samme rom. Ved helt spesielle anledninger kan det tas i bruk telt i hagen og dekkes til 260 gjester. Ta kontakt for tilbud på pakkeløsninger.

• Møte m/overnatting i enkeltrom: 35 personer
• Dagskonferanse: 70 personer i kino- og 50 personer i skoleoppsett
• Middag/lunsj i ett og samme rom: 30 - 160 personer
• Middag/lunsj i 2 tilstøtende rom: 220 personer
• Middag/lunsj i telt (på forespørsel): 250 personer

Alle møterom har moderne projektor, lerret, videokonferanseutstyr, høyttalere og flip-over.

  • Utmerkelser

    Hoel Gård har mottatt en rekke utmerkelser og priser.

  • Lokal mat

    Uten «staffasje» gir de sine gjester det lille ekstra.

  • Vertskapet

    Per Eilif er stolt bonde og tar seg av gårdsdriften og vertskapsjobben.

Velkommen til Hoel Gård Vis filmen