Kurs og konferanse

Hoel Gård

Velkommen til perlen ved Mjøsa


Storgården har en praktfull utsikt over Norges største innsjø Mjøsa som speiler frodige jorder i et av Norges best bevarte kulturlandskap. Vertskapet, familien Sandberg, benytter de mange bygningene og deres kulturhistorie til å ønske dere velkommen til både store og små møter. Her er dere sikret noe av det beste Hedmarken har å by på av matopplevelser. Gården produserer mye av det som blir servert i restauranten. En gourmetmiddag i deres restaurerte grisehus med innlandets sterke mattradisjoner må oppleves.
Herskapelig og jordnært

På Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa, ligger Hoel Gård. Idyllisk til i landskap som på folkemunne kalles «Norges Toscana». Gården er en levende gård med produksjon av slaktekylling, korn, frø og potet i tillegg til den utadrettede virksomheten som siden 1993 har ført utallige mennesker hit. Vertskapet Vigdis og Per Eilif Sandberg benytter de mange bygningene og deres kulturhistorie til å ønske gjester velkommen til kurs og konferanser – sommer som vinter.

Hvordan komme hit:
Hoel Gård ligger rundt 1,5 time fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Kjør E6 nordover til du har passert Brumunddal. Ta deretter avkjøring nr 73 mot Nes. Følg fv 212 til du kommer til fv 213, sving deretter til venstre ut på fv 213. Straks finner du Hoel går på høyre side av veien.

Møtekapasitet: 80
Hotellrom: 36
Oslo lufthavn, Gardermoen 118 km
Ulike aktiviteter
Lokal mat
Gårdsdrift
Fra små til store møter

Gården tilbyr forretningsmiddager eller -lunsjer for 6 eller opp til 130 gjester i samme rom. Ved å ta i bruk «Anden Etage» kan gården bespise ytterligere 60 personer. I spesielle tilfeller kan det også dekkes i partytelt i hagen. Gården tilbyr overnatting til 68 gjester fordelt på 36 rom alle med egne bad.

I storsalen i hovedbygningen er det plass til cirka 40 kurs og konferansegjester. Innredes salen til foredrag økes kapasiteten til cirka 65 gjester. Salen er utstyrt med nødvendig fremvisningsutstyr og raskt trådløst fiber. Leie av salen kan kombineres med bespisning og overnatting. Ved helt spesielle anledninger kan det tas i bruk telt i hagen og dekkes til 260 gjester. Ta kontakt for tilbud på pakkeløsninger.

KK m/overnatting i enkeltrom   35 personer
KK dagskonferanse kino 80 personer
KK dagskonferanse skole 40 personer
Middag/lunsj i ett og samme rom   30 -160 personer
Middag/lunsj i 2 tilstøtende rom   220 personer
Middag/lunsj i telt (på forespørsel)   250 personer
  • Utmerkelser

    Hoel Gård har mottatt en rekke utmerkelser og priser.

  • Lokal mat

    Uten «staffasje» gir de sine gjester det lille ekstra.

  • Vertskapet

    Per Eilif er stolt bonde og tar seg av gårdsdriften og vertskapsjobben.

Velkommen til Hoel Gård Vis filmen