KURS OG KONFERANSE

Hurdalsjøen Hotell & Spa

Konferanse i unike omgivelser


Ved Hurdalsjøen Hotell & Spa møter du et moderne kurs- og konferansesenter med en hjemmekoselig atmosfære, kun 30 minutter unna Gardermoen. Vertskapet byr på skreddersydde løsninger, samarbeider med eventbyråer, og sørger for at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Ønsker dere transport direkte fra flyplassen har hotellet gode avtaler for transport for både store og små grupper.
Velutstyrte møterom for produktive samlinger

Hurdalsjøen Hotell & Spa har helt siden det ble etablert i 1969, vært et foretrukket konferansested i Norge. De siste årene har de arrangert prestisjefylte konferanser som regjeringens årlige budsjettkonferanse. Hotellets avstand til Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen gjør det til et naturlig valg for mange. 

Hotellet tilbyr 14 møte- og grupperom i forskjellige størrelser hvor alle har naturlig dagslys. Her ligger alt til rette for god gjennomføring av møter, kurs og konferanser i teknisk velutstyrte møterom. Hotellets største konferansesal kan romme opptil 200 personer i kinooppsett, noe som gjør det perfekt også for større arrangementer.

Den eksklusive beliggenheten ved bredden av Hurdalsjøen gir deltakerne muligheten til å nyte frisk luft og den beroligende utsikten mens de er på konferanse. Enten det er sommer eller vinter, tilbyr hotellet et utvalg av aktiviteter som gir et velfortjent avbrekk fra møterommet og gjør det til en opplevelse man husker lenge

Sulten? Hotellets kjøkkenstab leverer deilig pausemat som gir den nødvendige energien for å holde fokus gjennom hele dagen.

Møtekapasitet: 200
Hotellrom: 110
Møterom: 14
Oslo Lufthavn Gardermoen, 30 km