Kurs og konferanse

Losby Gods

Kurs og konferanse


Med naturen på dørterskelen ligger dette sentrale men likevel tilbaketrukne hotellet. Gjennom tidene har konger, adelsmenn og storkarer diskutert forretninger, trelastpriser og politikk på Losby Gods, i ærverdige omgivelser. Utsikten er den samme, nå som før. Inviter medarbeiderne dine til en inspirerende konferanse på Losby Gods, hvor historie og tradisjoner møter moderne teknologi i naturskjønne, energigivende omgivelser.
Velkommen til Losby Gods, et konferansehotell i særklasse

En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg.

Med bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum, 10 minutter fra Lillestrøm og kun 30 minutter fra Gardermoen, ligger Losby Gods sentralt til, men likevel” utenfor allfarvei”. Losby Gods har også avtale med Nedre Romerike taxi, og tilbyr fastpris til alle sine gjester på taxi til/fra Oslo sentrum, Lillestrøm stasjon og Gardermoen. 

Losby Gods er et stille og rolig konferansehotell med nydelige omgivelser og naturen på dørterskelen. En reise i tid og tradisjoner. To golfbaner av høy internasjonal standard omkranser godset og utgjør sammen med de dype skogene og flotte innsjøene, en nydelig og harmonisk ramme rundt ditt arrangement.

Høy møteromsstandard, hjemmelaget mat og eget konditori, trådløst internett gratis til alle gjester, profesjonell og vennlig service sammen med et nydelig renovert 160 år gammelt gods med en spennende historie, gjør at Losby Gods er en opplevelse, og et perfekt sted for ditt arrangement.

Møtekapasitet: 180
Hotellrom: 70
Oslo lufthavn, Gardermoen 44 km
Vinkjeller
Golf og andre aktiviteter
Moderne møterom i en historisk atmosfære

Losby Gods tilbyr 16 konferanselokaler i varierende størrelse med kapasitet fra 2 til 180 personer. Møterommene har alle sin personlige stil, og befinner seg enten i den historiske delen av godset eller i den nyere delen. Innenfor gamlegodsets tømmervegger ligger tidligere gjesterom som i dag er flotte og funksjonelle konferanserom. Her ligger alt til rette for et godt arbeidsmiljø, vinter som sommer – året rundt.

Meyersalen er det største konferanselokalet og har egen balkong. Lokalet har plass til mellom 22 og 180 personer, og passer til store konferanser, seminarer, årsmøter og generalforsamlinger. Rett utenfor ligger toaletter, en stor lobby og konferanseresepsjonen hvor du har tilgang til kaffe, te og frisk frukt.

For grupper mellom 18 og 60 personer er Peder Cudrio et godt valg. Konferanselokalet ligger rett ved de to mindre møterommene Karen Cudrio og Cudrio Junior, som kan benyttes til gruppearbeid.

I den gamle delen av godset ligger Pikeværelset, som er et lite og intimt møterom med plass til mellom 2 og 6 personer. Pikeværelset var rommet til tjenestepiken som jobbet på godset i gamledager.

Uansett hvilken del av godset du ønsker å holde kurs eller konferanse i, oppfyller alle møterommene dagens krav til lys, lyd og luft, og det er selvfølgelig tilrettelagt med alle tekniske fasiliteter.

  • Footgolf

    Bryt opp konferansen med et slag footgolf i den deilige, grønne Losbydalen.

  • Historien

    Historien om Losby Gods – en reise i tid.

  • Mat

    Mat og vinopplevelse er perfekt for dere som er glad i god mat og god vin.

Aktiviteter på Godset

Hva med å ta med dine ansatte på en opplevelse utenom det vanlige?

En god kombinasjon av fag og aktiviteter gjør konferansen både lærerik, sosial og inspirerende. En spennende aktivitet som bryter opp konferansen eller avslutter møtet er både morsomt og engasjerende for deltakerne. Losby Gods har et stort utvalg av innendørs og utendørs aktiviteter, fra uformelle temafester til quizer, konkurranser og mentale utfordringer som setter de ansattes individuelle ferdigheter, logikk, kreativitet og samarbeidsevner på prøve.

Losby Gods kan tilby blant annet:

· Sip’n Paint - kunstner for en kveld
· Alpakkavandring i naturskjønne omgivelser rundt godset
· Skjult servitør
· Hotellets kriminalgåte
· Historisk vandring
· Bildesafari/gruppebilder
· Innendørs aktivitetssenter
· Brain challenge
· Golf
· Øl- og vinsmaking
· Quiz