Kurs og konferanse

Lysebu

Kurs og konferanse


Inne i skogen og oppe i lyset ligger Lysebu og venter på dere. Lysebu ligger ikke mer enn en 20 minutters kjøretur opp fra Oslo sentrum, men likevel langt nok unna til å gi følelsen av å komme vekk fra byens stress og mas. De ansatte skreddersyr din konferanse fra A til Å, med god mat og morsomme aktiviteter i team. Velkommen til møtedager med Oslos beste beliggenhet for å skape gode resultater sammen!
Velkommen til Lysebu, et unikt sted for møter og konferanser

Vakkert beliggende i Holmenkollen som kongsgården i eventyret. Lysebu tilbyr det ypperste når det gjelder kvalitet, komfort og estetikk.

Det tar ikke mange minuttene. Likevel gjennomgår man en mental forandring i løpet av turen oppover i Holmenkollen. Kanskje er det fordi man bokstavelig talt legger byen og dagliglivet under seg. Så når man stiger inn på tunet på Lysebu, er det bare å trekke inn den friske luften og gjøre seg klar for dagens arbeid. Innenfor dørene blir roen tilført puls og energi fra andre gjester, og den allestedsnærværende betjeningen. Utviklet til det ypperste når det gjelder kvalitet, bekvemmelighet og estetikk. Et gjennomført fokus på detaljer skaper den helheten som gjør Lysebu til Lysebu. Den kan ikke beskrives. Den må oppleves.


Hvordan komme hit:
Linje 1- Frognerseteren stopper på Voksenkollen en kort gåtur fra hotellet. Se Ruter for mer informasjon.

Vin- og ølsmaking
Oslo lufthavn, Gardermoen 60 km
Møtekapasitet: 110
Kulinarisk matopplevelse
Hotellrom: 85
Basseng / Spa
Møterom

Lysebu kan by på rom for både store og små møter. Møterommene er lyse og innbydende og byr på en lang historie hvor hvert av møterommene er en vandring fra 1918 og frem til 2010 da hotellet bygget Højden, et moderne bygg med hotell- og konferanserom.

 

Møterom Kapasitet
Frederik 7s Høj                               9 personer
Vejrhøj 5 personer
Gyldenløvshøj 9 personer
Alvildashøj  14 personer
Jelshøj 10 personer
Møllehøj 20 personer
Kavalersalen*  110 personer
Biblioteket 13 personer
Krane  14 personer
Sjælland 45 personer
Jylland 60 personer
Fyn 60 personer 
Lolland/Falster 14 personer
Grupperom 8 personer


*Med tilhørende peisestue. Kapasitet for de største møterommene er i kino.


Når du holder kurs og konferanse på Lysebu kan du også glede deg over en tre-retters lunsj hvor alle retter blir tilberedt av lokale råvarer og grønnsaker fra hotellets egen kjøkkenhage. Under hele møtet serveres også konditorens fristelser, samt kald og varm drikke.

Herregårdsmord - en teamaktivitet
Naturopplevelser, Ski-simulator i Holmenkollen
Kanefart i samarbeid med Alna Ridesenter
Aktiviteter

Utover det faglige innholdet som står på agendaen for konferansen kan vi bistå med ulike elementer av underholding og pauseaktiviteter.

Hotellet ligger plassert ved starten av Nordmarka som er perfekt for alt fra fotturer til sykkel-og skiturer. I idylliske omgivelser er det rom for pauser, opplevelser og teambuilding som vil gjøre møtet ekstra innholdsrikt.

Lysebu arrangerer også Lysebu Challenge hvor kursdeltakerne blir tatt med rundt i området for å sammen løse forskjellige oppgaver. Perfekt for samarbeid, frisk luft og bevegelse. Dere kan også bli med på både øl-og vinsmaking i en av Norges beste vinkjellere. Aktiviteten passer for både større og mindre sammenkomster. 

Husk at Lysebu også har sin egen velværeavdeling som passer perfekt etter en lang og innholdsrik dag!

Ta kontakt for aktivitetsmeny og et uforpliktende tilbud.

  • Grønne konferanser

    På Lysebu handler det om å forvalte ressursene på en ansvarlig måte.

  • Vinkjeller

    Vinkjelleren på Lysebu er i verdensklasse.

  • World Luxury Hotel Award

    Lysebu har vunnet mange priser.